× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Actuele informatie

Dirk Wijnalda werd afgelopen zaterdag voor de vierde maal Nederlands Kampioen Triathlon lange afstand. Daarnaast won hij ook nog eens zilver bij het Europees Kampioenschap. Een indrukwekkende prestatie! 

De tijd die Dirk zaterdag op de klok zette na 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,195 km hardlopen, bedroeg 8 uur, 33 minuten en 9 seconden. 


Eerder werd Dirk ook nog twee keer Nederlands Kampioen op de halve Triathlon. Hij combineert zijn sport met een 30-urige werkweek op Olympos: hij is coördinator van de fitness en van klimwand Kalymnos. Het spreekt voor zich dat we erg trots zijn een geweldig sportman als Dirk als Olympos-collega te hebben!


Meer weten? Vraag het Dirk op Olympos!

 

Check voor een verslag van de race de site van de Triathlonbond.


Dirk was ook bij RTV Utrecht te gast in het programma Namen&Rugnummers. Kijk hier voor het interview en een mooie impressie van de race.

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow