Actuele informatie

Beste OlymPashouder, 

 

Over niet al te lange tijd wordt het Nederlands Studenten Kampioenschap Tennis gehouden bij Sportcentrum Olympos. Een lang weekend vol activiteiten en tennis in alle speelsterktes op de tennisbanen van Olympos. 
We verwachten veel inschrijvingen uit alle windstreken en zullen daarom mogelijk op bepaalde momenten alle banen nodig hebben voor het spelen van kampioenschapswedstrijden. 
Vanuit TC de Uithof zal dit het tweede en tevens laatste evenement van dit seizoen zijn, waarvoor we een beroep doen op alle tennisbanen. In andere jaren hadden we een intern kampioenschap maar dat hebben we voor dit seizoen opgeofferd voor het Nederlands Studenten Kampioenschap.
Uiteraard willen we hierbij weer rekening houden met vrijspeelmomenten voor OlymPashouders. Hieronder zal het een en ander verduidelijkt worden. 

 

Het toernooi vindt plaats van 16 t/m 20 mei. Op woensdag en donderdag houdt dit in dat er overdag tot 17.00 uur meerdere banen beschikbaar zijn om vrij te tennissen. Het gaat voornamelijk om de vrijdag, zaterdag en zondag waar wij een beroep willen doen op uw begrip. Door tussen 12.00 en 21.00 uur op vrijdag 18 mei, 9.00 en 21.00 uur op zaterdag 19 mei en tussen 11.00 en 15.00 uur op zondag 20 mei gebruik te maken van 9 banen, is het voor ons mogelijk zo veel mogelijk studenten aan het NSK te laten meedoen. 

 

In overleg met Olympos creëren we tijdens het toernooi echter wel een mogelijkheid om op deze dagen een balletje te slaan. Mocht u hiervan gebruik willen maken, wilt u zich dan voor 23.59 uur op dinsdag 1 mei inschrijven op een tijdslot? Bijvoorbeeld een tijdslot op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur. Wij zullen dit tijdslot dan voor u inroosteren. Bij deze regeling geldt wel dat wie zich het eerst inschrijft, het eerste recht krijgt op het desbetreffende tijdslot.

 

Mocht u gebruik willen maken van de regeling dan kunt u mailen naar nsk@tcdeuithof.nl. Vermeld hierbij de datum, het tijdslot (max. 1 uur), uw naam en telefoonnummer. De wedstrijdleiding zal de slots vervolgens indelen en meenemen in de toernooiplanning.

 

Wij hopen op jullie begrip en nodigen iedere student natuurlijk van harte uit om deel te nemen aan het NSK Tennis 2018 en anders om als toeschouwer van de prachtige wedstrijden te komen genieten.

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag. 

 

Met sportieve groet, 

De NSK Commissie 2018
TC de Uithof

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow