Actuele informatie

Olympos vernieuwt! In de zomerperiode zullen er verschillende verbouwingswerkzaamheden plaatsvinden:
 

Vernieuwing Sportcafé: gesloten van 2 juli t/m 12 augustus

Op maandag 2 juli start de verbouwing van het sportcafé. Het meubilair en de bar worden vernieuwd en er komen meer gevarieerde zitjes, inclusief een aantal werkplekken met stopcontacten. Vanwege deze werkzaamheden is het sportcafé gesloten van maandag 2 juli t/m zondag 12 augustus.  

 

Herinrichting parkeerterrein: gesloten vanaf 2 juli

In opdracht van de Universiteit Utrecht zullen de parkeerplaats en Harvardlaan worden heringericht. De in- en uitritten worden verplaatst naar de Uppsalalaan en er komt een fietspad langs de noord- en westzijde van het parkeerterrein. De parkeerplaats is in verband met deze werkzaamheden vanaf maandag 2 juli niet meer toegankelijk. Parkeren kan in P+R De Uithof, direct naast Olympos, of kom - indien mogelijk - met de fiets of het openbaar vervoer (zie ook hier). Als alles volgens planning verloopt is het vernieuwde parkeerterrein in augustus weer open voor gebruik.

 

Vernieuwing toplaag sportvloeren en groot onderhoud velden

In de zomervakantie worden de vloeren van verschillende sportruimtes (hal 1, 2 en 3, Dans 1, MB-zaal en squashbanen) geoptimaliseerd (d.w.z. voorzien van een nieuwe toplaag). De werkzaamheden zullen gefaseerd worden uitgevoerd zodat het zomersportprogramma zo veel mogelijk doorgang kan vinden. Tevens zal er - zoals altijd in de zomerperiode - regulier groot onderhoud aan de velden plaatsvinden.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn gepland in de zomer(vakantie) omdat het dan relatief rustig is, er minder sporters zijn en de competities stil liggen. We hopen zo de overlast tot een minimum te beperken.

 

Zomeropeningstijden

Uiteraard kun je in de zomer gewoon blijven trainen in de fitness of in Kratistos, deelnemen aan groepslessen (gemiddeld 70 per week!) of aan de cursussen krachttraining en klimmen, vrij tennissen, beachvolleyballen, squashen, klimmen of accommodatie huren. Zoals elk jaar gelden in de zomervakantie licht aangepaste openingstijden: bekijk de zomeropeningstijden hier

 

Voorplein en fietsenstalling

Tot slot: ná de zomervakantie (vanaf begin september) zal gestart worden met de herinrichting van het voorplein. Tevens zal dan de capaciteit van de fietsenstalling verruimd worden.

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow