Actuele informatie

Olympos vernieuwt! 

Het zal je niet ontgaan zijn: afgelopen zomer is het sportcafé helemaal vernieuwd! Tevens zijn de vloeren van verschillende sportruimtes (hal 1, 2 en 3, Dans 1, MB-zaal en squashbanen) geoptimaliseerd (d.w.z. voorzien van een nieuwe toplaag) en heeft er groot onderhoud aan de sportvelden plaatsgevonden. Op maandag 10 september zijn we de volgende fase ingegaan en worden ook de fietsenstalling, het voorplein en voetgangerspad vernieuwd. 


Verbouwing fietsenstalling

Maandag 10 september wordt de huidige fietsenstalling afgebroken en wordt gestart met de bouw van een nieuwe stalling met een grotere capaciteit. De Universiteit Utrecht zal voor een tijdelijke stallingsmogelijkheid zorgen. Let op: heb je je fiets niet op tijd weggehaald? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Voorplein

Op maandag 10 september is ook gestart met de verbouwing van het voorplein. In fases zal het plein voorzien worden van nieuwe bestrating: eerst het gedeelte vanaf de gevel en daarna de gedeeltes aan de zijkant van het gebouw. Centrale entree, de buitenkleedkamers en SMA en TRIAS blijven toegankelijk d.m.v. een tijdelijk gecreëerd pad. 

 

Voetgangerspad 

Ook het voetgangerspad naast de tennisbanen wordt opnieuw bestraat. Tegelijkertijd zullen een aantal zitelementen (beton in treden) langs de tennisbanen 1, 2 en 3 geplaatst worden. Tijdens de werkzaamheden zal een tijdelijk voetpad over het parkeerterrein komen met een oversteek van rijplaten naar de centrale entree van Olympos. Er komen borden, waarmee automobilisten op het parkeerterrein geattendeerd worden op de voetgangersstromen over de rand van het parkeerterrein; indien nodig worden er extra afzettingen geplaatst.


Het voorterrein van Olympos gaat dus letterlijk op de schop; het zal er daardoor tijdelijk rommelig uitzien. Als alles echter volgens planning verloopt en het weer niet tegen zit, beschikken we in de tweede helft van oktober over een totaal vernieuwd en fraai voorterrein. :)

 

 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow