Actuele informatie

Krachttraining voor beginners

Vanaf maandag 15 oktober beginnen er weer nieuwe vijfweekse cursussen krachttraining voor beginners. Er zijn cursussen voor alleen vrouwen, maar er zijn ook gemengde cursussen. Ze worden gegeven in onze toffe nieuwe krachtsportlocatie, Kratistos, gelegen direct onder P+R De Uithof.

 

Inschrijven

Inschrijven is gratis met een OlymPas en kan vanaf 1 oktober via deze pagina.

 

Cursus gewichtheffen

Wil jij sterker worden? Dan is de cursus gewichtheffen (voor zowel mannen als vrouwen) echt iets voor jou! De gewichthefbewegingen zijn niet meer weg te denken bij (sportgerichte) krachttrainingen en als onderdeel van menige crossfitness workouts. Deze cursus sluit aan bij allerlei trainingsdoelen, van fitter en sterker worden in het algemeen tot verbetering van wedstrijdsportprestaties. Je hoeft echt geen krachtpatser te zijn om deel te kunnen nemen! De cursus gewichtheffen is elke donderdag van 19:00 - 20:20 uur en duurt vijf weken/lessen.

Start: donderdag 18 oktober.

Locatie: Kratistos, direct naast Olympos op de begane grond van P+R De Uithof (naast de bushalte).

 

Lees meer op deze pagina en/of schrijf je in.

 

Klimcursussen: toprope, voorklimmen en techniek

Vanaf maandag 15 oktober starten weer nieuwe klimcursussen (toprope, voorklimmen en techniek) op Kalymnos, de bijzondere buitenklimmuur van Sportcentrum Olympos (tegen P+R De Uithof). Ook is het mogelijk om met je OlymPas gratis vrij te klimmen, mits je in het bezit bent van een NKBV klimvaardigheidsbewijs toprope of voorklimmen.

 

Inschrijven

Om in te kunnen schrijven heb je een geldige OlymPas nodig. Daarnast moet er nog een bedrag worden bijbetaald. Inschrijven kan vanaf 1 oktober is via deze pagina.

 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Nieuwe periode klimmen en krachttraining (periode B)
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow