Actuele informatie

Krachttraining voor beginners

Vanaf maandag 18 maart beginnen er weer nieuwe vijfweekse cursussen krachttraining voor beginners (gemengd of alleen voor vrouwen). Ze worden gegeven in onze toffe nieuwe krachtsportlocatie, Kratistos, gelegen direct onder P+R De Uithof.

 

Inschrijven

Om in te kunnen schrijven heb je een OlymPas nodig. Omdat deze cursus in kleine groepen met intensieve begeleiding wordt aangeboden, moet er daarnaast nog een klein bedrag worden bijbetaald (€ 5 voor tariefcategorie A en € 10 voor tariefcategorie B, C en X). Inschrijven kan vanaf 4 maart via deze pagina.

 

Klimcursussen: toprope en techniek

Vanaf maandag 18 maart starten weer nieuwe klimcursussen op Kalymnos, de bijzondere buitenklimmuur van Olympos (tegen P+R De Uithof).

 

Toprope voor beginners

De eerste stap in je klimcarrière maak je door het volgen van de beginnerscursus Indoor Toprope. Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van het sportklimmen en kun je, als je alle lessen volgt en slaagt voor het examen, je klimvaardigheidsbewijs NKBV klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope (IT) behalen. Daarmee kun je vervolgens ook vrij te klimmen (gratis met OlymPas!) tijdens de toprope uren op Kalymnos. Klik hier voor meer info en inschrijven (vanaf 4 maart).

 

Klimmen techniek

Voor klimmen hoef je niet heel sterk te zijn. Techniek, tactiek en mentale controle zijn belangrijker. Sportklimmen is spelen met je evenwicht. Of zoals David Van Reybrouck het zegt: “Klimmen is ballet in het verticale”. In deze cursus krijg je als klimmer essentiële tips en tricks om snel beter te worden. De basale technieken worden aangereikt om zo efficiënt mogelijk te leren klimmen. Klik hier voor meer info en inschrijven (vanaf 4 maart).

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Nieuwe periode klimmen en krachttraining (periode F)
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow