Actuele informatie

Vanaf 16 oktober starten er nieuwe korte cursussen (4 / 5 weken) op Olympos: dodgeball, klimmen (toprope, techniek en voorklimmen), krachttraining voor beginners en survivalrun. De inschrijving voor deze cursussen start op maandag 2 oktober om 07.30 uur. 

 

Dodgeball (5 weken)

Tijdens deze cursus leer je vangen, gooien en ontwijken en speel je ook veel potjes.

 

Klimcursus: toprope (4 weken)

Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van het sportklimmen en kun je, als je alle lessen volgt en slaagt voor het examen, je klimvaardigheidsbewijs NKBV klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope (IT) behalen.

 

Klimcursus: techniek (4 weken)

In deze vierweekse cursus krijg je als klimmer essentiële tips en tricks om snel beter te worden. De basale technieken worden aangereikt om zo efficiënt mogelijk te leren klimmen. 

 

Klimmen: voorklimmen (4 weken)

Je leert de basisbeginselen om veilig en zelfstandig te kunnen voorklimmen. Tijdens de laatste les wordt er een examen afgenomen. Bij een goed resultaat ontvang je het NKBV klimvaardigheidsbewijs Indoor Voorklimmen (IV). 

 

Krachttraining voor beginners (5 weken)

Wil je gevarieerder trainen met meer uitdaging en betere resultaten, maar heb je geen ervaring met krachttraining? Dan is deze cursus iets voor jou. 

 

Survivalrun (5 weken)

Tijdens deze cursus leer je wat de sport inhoudt en de basistechnieken.

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Cursussen periode B
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow