Actuele informatie

Ben je medewerker van een organisatie op het Utrecht Science Park – De Uithof of van een van onze partnerinstellingen* en heb je nog geen geldige OlymPas? Dan kun je het jaar 2019 goed beginnen en een gratis maandkaart ophalen in de maand januari, zonder verdere verplichtingen! Grijp je kans en probeer vrijblijvend en een maand lang onbeperkt verschillende sporten en lessen uit het brede aanbod gratis uit!

 

Looptijd actie

2 Januari t/m 31 januari 2019. Donderdag 31 januari is dus de laatste dag dat je naar de sportdesk kunt komen en je gratis maandkaart kunt laten aanmaken. Vanaf de datum van je gratis 'aanschaf' kun je een maand all-in gaan sporten! Je ontvangt een sticker met de einddatum van de geldigheid op je pas. 

 

Voor wie?

Deze Nieuwjaarsactie geldt voor alle medewerkers van organisaties en bedrijven op Utrecht Science Park – De Uithof (klik daarvoor hier) en alle medewerkers van onze partnerinstellingen*. Voorwaarde om gebruik te kunnen maken van deze actie is dat je nog géén OlymPas hebt op de datum van ‘aanschaf’ van je gratis maandkaart bij de sportdesk. 


*Onze partnerinstellingen : Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Hubrecht institute, Westerdijk institute, Universiteit voor Humanistiek en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.  

 

Wat kan ik doen met de gratis OlymPas-maandkaart?

Een OlymPas geeft je toegang tot het zeer brede sportaanbod van Olympos! Klik hier om het complete sportaanbod te bekijken. Meer informatie over roosters vind je op deze website. Naast het brede aanbod dat voor iedereen toegankelijk is (zowel studenten als medewerkers), zijn er ook sporten (cursussen en groepslessen) die alléén voor medewerkers toegankelijk zijn. 

 

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

  • Heb je geen OlymPas? Kom in januari naar de sportdesk van Olympos en laat een gratis maandkaart aanmaken. Het is handig als je je tevoren alvast via deze website gratis registreert (dat scheelt wachttijd bij de sportdesk).  
  • Klik hier om te zien wat je moet meenemen naar Olympos en dient te tonen bij de sportdesk (om aan te tonen dat je medewerker bent van een van de genoemde instellingen en dus mag deelnemen aan deze actie). Je OlymPas wordt vervolgens geprint. Vanaf dat moment gaat je OlymPas in en kun een maand gratis all-in sporten. Je betaalt géén inschrijfgeld en je OlymPas loopt na een maand automatisch af.
  • Heb je al wel een OlymPas, maar is deze niet meer geldig? Kom dan langs de sportdesk om je abonnement weer te activeren. Klik hier om te zien wat je daarna moet meenemen naar Olympos en dient te tonen bij de sportdesk. Je ontvangt een sticker met nieuwe geldigheidsdatum.
  • Als je wil gaan fitnessen maar weinig of nog geen ervaring hebt, schrijf je dan in voor een gratis introductieles fitness. Daarvoor kun je een afspraak maken bij de sportdesk, of via tel (030) 253 4471.
  • Check hieronder ook de voorwaarden van deze actie s.v.p.

 

Voorwaarden voor deelname:

  • Deelname aan deze actie is gratis; je betaalt géén inschrijfgeld en je OlymPas loopt automatisch na het verstrijken van de geldigheidstermijn af.
  • Deze actie kan alleen benut worden bij de sportdesk (en dus niet via de website). Zorg er wel voor dat je je tevoren alvast gratis via deze website registreert.
  • De actie is alleen geldig voor medewerkers die bij ontvangst van de gratis maand (het laten aanmaken van de gratis maandkaart bij de sportdesk) niet in het bezit zijn van een geldige OlymPas.
  • De OlymPas kan binnen openingstijden van de sportdesk op elke dag in de maand januari ‘aangeschaft’ worden, en is vanaf die dag een maand geldig. 

 

Openingstijden

Olympos heeft ruime openingstijden, waardoor het sporten makkelijker te combineren is met werk- en privérooster. 

 

Meer informatie

Sportcentrum Oympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park - De Uithof
Tel. (030) 253 4471, e-mail: info@olympos.nl, web: www.olympos.nl 
Volg ons op Facebook of Twitter
 
Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
NieuwjaarsActie voor medewerkers: Een maand gratis all-in sporten
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow