Actuele informatie

Vanaf 11 februari (de start van cursusperiode 3 / E) verandert er van alles bij onze krachtsportlocatie Kratistos. De grootste wijziging is dat met ingang van die datum iedereen met een geldige OlymPas* gratis vrij mag sporten in Kratistos. Tevens worden de openingstijden verruimd. Daarnaast wordt er een kleine bijbetaling gevraagd voor het volgen van een van de krachtsportcursussen (kleine groepen, intensieve begeleiding).
 
*) Je mag alleen vrij trainen in Kratistos als je over een gratis Kratistos-sticker beschikt (hieronder kun je lezen hoe je deze sticker kunt verkrijgen).
 
2e Fitnesslocatie: Vrij sporten in Kratistos met je OlymPas
Iedereen die een Kratistos-sticker op zijn OlymPas heeft, mag tijdens de openingstijden vrij komen trainen in Kratistos. De openingstijden worden verruimd, zodat je ook al vroeg in de ochtend terecht kan. We hopen hiermee de drukte in onze reguliere fitnessruimte te verlagen.
De Kratistos –sticker kun je krijgen na het volgen van een gratis kennismakingsles of tijdens /na het volgen van een van de cursussen in Kratistos: Cross challenge, Cross circuit of Krachttraining voor beginners (gemengd of voor vrouwen). 
 
Openingstijden Kratistos
De huidige openingstijden (van toepassing tot 11 februari) van Kratistos vind je hier.
 
Met ingang van 11 februari worden de openingstijden van Kartistos verruimd en gelden de volgende openingstijden**:
Maandag 07.00 - 22.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 07.00 - 20.30 uur
Zaterdag & zondag 09.30 - 14.30 uur

 

**) Op diverse tijden worden er cursussen gegeven in Kratistos. Tijdens deze cursussen is de ruimte om vrij te trainen beperkt.
 
Bijbetaling cursussen
Voor deelname aan een van onze krachtsportcursussen is naast een geldige OlymPas ook het betalen van een kleine bijdrage verplicht, omdat we bij deze cursussen trainen in kleine groepen met intensieve begeleiding.
 
Voor vijfweekse cursussen (Krachttraining voor beginners) geldt een bijbetaling van € 5 (categorie A) en € 10 (categorie B, C en X). Voor de tienweekse cursussen (Cross challenge, Cross circuit) moet er € 10 (categorie A) en € 20 (categorie B, C en X) worden bijbetaald.
Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow