Actuele informatie

De inschrijving voor de cursussen van periode 4 start op maandag 8 april 2019.  De lessen van cursusperiode 4 starten in de week van maandag 22 april. De meeste cursussen duren tien lessen/weken (tenzij anders vermeld). Later inschrijven/instromen is bij de meeste cursussen mogelijk, mits er nog plaats is uiteraard. Wil je meer informatie over een cursus, of wil je zien of er nog plek is en je nog kunt inschrijven, klik dan hieronder op de cursus van je keuze.    

 

Cursussen periode 4:

 

Ook biedt Olympos cursussen squash aan, in samenwerking met US Beat It. De inschrijving voor deze cursussen start op maandag 1 april en sluit op 14 april 2019.  

 

Nog geen OlymPas?

Om in te kunnen schrijven voor een cursus heb je een OlymPas nodig (voor de meeste cursussen hoef je dan niet bij te betalen!). De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (betaling via iDEAL) aanschaffen (klik hier).

 

Ook kun je de OlymPas tegelijkertijd online aanschaffen bij je inschrijving voor een cursus. Ga daarvoor naar de webpagina van de cursus van je keuze en schrijf je onderaan de pagina (bij de rode balk) in. Heb je nog geen OlymPas (of geen OlymPas die lang genoeg geldig is), dan krijg je ook automatisch de OlymPas aangeboden, waarbij je kunt kiezen voor een OlymPas jaarkaart (relatief voordelig) of een OlymPas met een duur/geldigheid die minimaal nodig is om de betreffende cursus te kunnen volgen (een OlymPas voor bijvoorbeeld twee of drie maanden).

 

Niet alleen cursussen

Let op: Met de OlymPas heb je toegang tot vrijwel het gehele sportaanbod van Olympos!

Naast deelnemen aan de cursussen, kun je óók onbeperkt trainen in de fitness en in Kratistos (vanaf 11 februari), deelnemen aan ruim 80 groepslessen per week, onbeperkt vrij tennissen, squashen en klimmen, een kennismakingsles klimmen of krachttraining volgen, deelnemen aan de tennisladder en/of squashladder (interne competities), met een team deelnemen aan de Futsalcompetitie (sept-april), en nog meer! Klik hier voor meer info en het volledige sportaanbod van de OlymPas.   

 

Cursusrooster periode 4

Klik hier voor het rooster voor cursusperiode 4.

 

Zorg dat je je afmeldt als je niet kunt komen!

Als je je hebt ingeschreven voor een cursus maar toch niet kunt deelnemen, OF als je een losse les niet kunt komen, meld je dan a.j.b. af door een berichtje te sturen naar afmeldingen@olympos.nl. Vermeld daarbij s.v.p. graag de cursusnaam en dag/tijd. Helaas zijn we genoodzaakt om cursisten die zonder afmelding niet naar de cursus komen direct uit te schrijven van de cursus. We hopen zo te voorkomen dat cursussen vol lijken, terwijl er in feite nog plekken beschikbaar zijn. Klik s.v.p. hier voor meer informatie.

 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow