Actuele informatie

--> INSCHRIJVING GESLOTEN: Het aantal inschrijvingen heeft het maximum bereikt; het is helaas daarom nu niet meer mogelijk om in te schrijven. 

 

Houd je van hardlopen en ben je van plan om deel te nemen aan een van de afstanden van de Utrecht Marathon (12 mei) of een andere wedstrijd? Of wil je gewoon je prestaties verbeteren en horen hoe je dat kunt doen met de juiste hardlooptechniek, krachtoefeningen en voeding? Wil je graag weten waar je op moet letten om hardloopblessures te voorkomen?

 

Op donderdag 21 maart organiseert Olympos een gratis hardloopevent, waarbij je je theoretisch én praktische kennis in korte leuke workshops kunt bijspijkeren. We sluiten af met een trainingsloop (verschillende afstanden mogelijk).

 

De ideale warming up dus voor de Utrecht Marathon (of andere wedstrijd) en een perfecte manier om andere hardlopers te ontmoeten, je hardloopplezier te delen en je prestaties te verbeteren. Kom je ook? Je kunt je voor een, twee of alledrie de rondes gratis inschrijven.

 

Programma

  • Ronde 1: 17:00 - 18:10 uur: Workshops theorie: 1) Hoe voorkom je hardloopblessures? en 2) De rol van voeding voor, tijdens en na het hardlopen.
  • Ronde 2: 18:15 – 19:15 uur: Workshops praktijk:  1) Krachtoefeningen voor hardlopers, en 2) Hardlooptechnieken (door de hardlooptrainers van Olympos)
  • Ronde 3: 19:15 – 20:15 uur: Trainingsloop (verschillende niveaus)

 

Inschrijven 

De inschrijving is imiddels gesloten. 

 

Utrecht Marathon: 12 mei 

Heb je je al inschreven voor een afstand van de Utrecht Marathon op 12 mei? Je kunt individueel deelnemen aan de kwart marathon (10.55 km), halve of hele marathon. Ook is er een mini-marathon voor kids van 4 t/m 12 jaar (1,5 km).

 

Leuker om met een team deel te nemen? Schrijf je dan met een team van 3 - 5 personen in voor de kwart marathon (10.55 km) in de Student Run, Hospital Run of Business Run! De tijden van de 3 snelste lopers in je team tellen mee in het teamklassement.

 

Ga naar de website van Utrecht Marathon voor meer info en inschrijving. Let op: medewerkers van de Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en Olympos kunnen gratis inschrijven (tot een bepaald maximum aantal deelnemers). Check hiervoor het intranet of andere interne kanalen van de eigen organisatie.

 

Hardlooptrainingen Olympos

Goed voorbereid aan de start staan en een snelle tijd lopen op 12 mei? Neem deel aan een van de 10-weekse hardlooptrainingen van Olympos! Samen trainen is motiverend (en gezellig) en met de aanwijzingen van de trainer ga je snel vooruit. Er is een groep voor halve/hele marathon, voor 5-10 km, voor beginners en voor alle niveaus. Lees hier meer. Elke 10 weken is er een nieuwe instroommogelijkheid.

 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow