Actuele informatie

Heb je je al inschreven voor een afstand van de Utrecht Marathon op 12 mei?  Dit mooie evenement met start en finish op ons eigen Utrecht Science Park mag je eigenlijk niet missen. De route gaat langs de mooiste plekjes van ons stadsiee en de muziekpunten langs het parcours dopen de Utrecht Marathon om tot een echt sfeervol Utrechts evenement. Je kunt individueel deelnemen aan de kwart marathon (10.55 km), halve of hele marathon. Ook is er een mini-marathon voor kids van 4 t/m 12 jaar (1,5 km).
 
Leuker om met een team deel te nemen? Schrijf je dan met een team van 3 - 5 personen in voor de kwart marathon (10.55 km) in de Student Run, Hospital Run of Business Run! De tijden van de 3 snelste lopers in je team tellen mee in het teamklassement.
 
Ga naar de website van Utrecht Marathon voor meer info en inschrijving.

Let op: medewerkers van de Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en Olympos kunnen gratis inschrijven (tot een bepaald maximum aantal deelnemers). Check hiervoor het intranet of andere interne kanalen van de eigen organisatie.

 

Hardlooptrainingen (gratis met OlymPas)

Goed voorbereid aan de start staan en een snelle tijd neerzetten? Schrijf je dan ook in voor een van onze hardlooptrainingen. Je kunt kiezen uit de training voor beginners, voor de 5/10 km, de halve/hele marathon of alle niveaus.
Elke 10 weken is er een nieuw instroommoment. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park. 

Klik hier voor meer informatie over de hardlooptrainingen of om je direct in te schrijven.

 

Utrecht Science Park

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park is niet zomaar een sportevenement. De Utrecht Marathon maakt met de prachtige route een mooie verbinding met de stad en de regio Utrecht en sluit naadloos aan bij het Utrechtse ‘Healthy Urban Living’. Op het Utrecht Science Park werken we samen aan het verbeteren van gezondheid en kwaliteit van leven. Door met (kennis)partners Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Sportcentrum Olympos en KWF Kankerbestrijding samen te werken geven we inhoud aan het evenement. Zo haalt KWF geld op voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en kankeronderzoek in het Utrecht Science Park.

 

KWF: Ren tegen kanker!

Marathon Utrecht steunt KWF Kankerbestrijding. Ren jij ook tegen kanker? Geef jouw run extra betekenis door geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek. Dat is helaas hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de Utrecht Marathon komt ten goede aan onderzoek naar kinderkanker in het Prinses Máxima Centrum op het Utrecht Science Park. Met je eigen actiepagina kun je je eenvoudig laten sponsoren. Zo'n actiepagina is snel gemaakt en te delen met je vrienden, familie, collega's, iedereen die je maar kent. Schrijf je hier in:

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Utrecht Marathon: zondag 12 mei
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow