× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma met uitsluitend buitenactiviteiten. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.

Actuele informatie

Vanwege het coronavirus zijn de Utrecht Science Park Games tot een nader te bepalen datum uitgesteld!

De Utrecht Science Park Games zijn 'de Olymposche Spelen' van het Utrecht Science Park (USP), waar ontmoeting net zo belangrijk is als sport. Teams van medewerkers van verschillende instellingen en bedrijven op het Utrecht Science Park nemen het sportief tegen elkaar op in één of meer verschillende sporten. Alle niveaus zijn welkom, meedoen is belangrijker dan winnen!

 

De Utrecht Science Park Games vinden plaats op vrijdag 20 maart 2020 van 12:30-17:00 uur

 

Je kunt je met een team collega's of individueel inschrijven voor: 

  • Volleybal (6 tegen 6) 
  • Trefbal (6 tegen 6) 
  • Hardlopen (estafette - 4 lopers) 

 

Is jouw organisatie, faculteit of afdeling ook met een team vertegenwoordigd in één van de sporten

 

Deelname aan de Games bedraagt slechts € 45 per team voor het volleybal en trefbal, € 20 voor het hardlopen of € 5 voor een individuele inschrijving. Kijk voor meer informatie op de website van Actief Utrecht Science Park

 

Inschrijven per team
Lijkt het je leuk om mee te doen en je afdeling, faculteit of organisatie te vertegenwoordigen? Kies je sport, vorm een team en vul dit inschrijfformulier in. Schrijf je snel in, als een sportonderdeel vol is word je op de reservelijst geplaatst.  

 

Inschrijven individueel
Wil je individueel inschrijven? Vul dan dit inschrijfformulier in. Schrijf je snel in, als een sportonderdeel vol is word je op de reservelijst geplaatst. 

 

Mocht je vragen hebben, stuur ons dan gerust een mail

 

Sit less, feel better! 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow