× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma met uitsluitend buitenactiviteiten. Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.

Actuele informatie

Update 21 april 2020

 

Vanwege de aangescherpte richtlijnen van de Nederlandse overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is Sportcentrum Olympos ten minste t/m 19 mei  gesloten. Het sportcafé is ook gesloten ten minste t/m 19 mei.

 

Dit betekent dat alle sport en activiteiten van en in Olympos, Kratistos en Kalymnos geen doorgang kunnen vinden. Dit geldt ook voor de buitensportactiviteiten op onze sportvelden en voor de gratis lessen van de Olympos Beweegbakfiets. Verenigingen / sporters die elders sporten adviseren wij om de NOC-NSF richtlijnen te volgen.

 

We betreuren het dat we dit ingrijpende besluit moeten nemen, maar de gezondheid en veiligheid van onze sporters en bezoekers staan te allen tijde voorop. 

 

We houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Houd s.v.p. onze social media-kanalen, website en mailing list in de gaten voor updates. 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow