Actuele informatie

Update 26 juni

 

Binnenkort ook weer binnen sporten!

Hoewel het heerlijk is om buiten te sporten, zijn we heel blij dat we binnenkort ook weer binnensport kunnen aanbieden ;)  


Olympos is een multi-sportcentrum en we willen zowel individuele sporters als verenigingen de ruimte geven. Vanzelfsprekend volgen we de van toepassing zijnde veiligheidsvoorschriften en protocollen. De verkeerstromen, routes en timeslots van de verschillende sporten en locaties binnen en buiten dienen goed op elkaar afgestemd te zijn. Kortom, het vraagt een gedegen voorbereiding. We starten daarom gefaseerd en gecontroleerd op. 


We maken onze twee fitnesslocaties (de Olympos fitness en Kratistos) en de danszalen voor de groepslessen 1,5-meterproof en gaan vanaf maandag 6 juli met de fitness en een groepslesaanbod weer naar binnen. Vanaf 6 juli is het ook weer mogelijk om te squashen (vrij spelen, 1 baan beschikbaar) en veel binnensportverenigingen hervatten hun trainingen.

Let op: Tevoren online een timeslot of les reserveren is verplicht. 

 

En yes, ook de deuren van het sportcafé en het terras gaan weer open. Onze crew staat te springen om jullie vanaf maandag 6 juli weer te ontvangen, zij het (i.v.m. de coronaregels) uiteraard met nog beperkte capaciteit en aanbod, aangepaste openingstijden en huisregels.    


Houd s.v.p. deze website en onze andere media in de gaten voor meer details en updates.


Ondertussen kun je gewoon nog deelnemen aan onze outdoor groepslessen en komen trainen in de outdoor fitness t/m 3 juli, en natuurlijk vrij klimmen op Kalymnos en vrij tennissen (hier vind je het actuele sportaanbod). En als het slecht weer is en je de deur niet uit wil, doe dan lekker thuis mee met een van de vele online home workouts op ons YouTube-kanaal. 

 

Ben je benieuwd naar het meest actuele 'Protocol verantwoord sporten' van NOC*NSF? Klik dan hier.

 

Nieuw: volg Oympos nu ook op Instagram

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow