Actuele informatie

De Beweegbakfiets: GRATIS beweegactiviteiten in de buitenlucht voor medewerkers van het Utrecht Science Park en de binnenstad.
 
Vitaliteit, gezondheid en bewegen worden ook op de werkvloer steeds belangrijker. Immers: als je fit bent denk je beter! Uit onderzoek blijkt bovendien dat langdurig zitten schadelijk is voor de gezondheid. Met de activiteiten van de Beweegbakfiets kun je je werk even onderbreken en actief zijn in de buitenlucht. Dat is ontspannend en geeft je gegarandeerd weer energie en een frisse blik. Maar het is natuurlijk vooral ook gewoon leuk! De activiteiten zijn gratis, aanmelden is niet nodig.
 

Elke donderdag  12:30 - 13:15 uur: BOOTCAMP op het outdoor bootcampplein

Olympos biedt elke donderdag tussen de middag een gratis bootcamptraining aan voor medewerkers van organisaties op het Utrecht Science Park. Doe je ook mee? Deelname is onder professionele begeleiding, meedoen is gratis! Je kunt de intensiteit onder begeleiding van de trainer afstemmen op je huidige conditie.

 

We starten om 12.30 u op het outdoor Bootcampplein aan de Leuvenlaan, ter hoogte van het Educatorium op Utrecht Science Park. Aanmelden is niet nodig. Mocht je na de les willen douchen, dan kan dat op Olympos.  

 

Is de weersverwachting dusdanig slecht dat het buiten niet aandurven, dan zullen we via de maillijst iedereen op de hoogte stellen en proberen de les in een sportruimte op Olympos te organiseren. Aanmelden voor de maillijst kan door een mailtje te sturen naar info@actiefUSP.nl.  

 

Corona-maatregelen
Uiteraard volgen we de richtlijnen en veiligheidsvoorschriften van RIVM en NOC*NSF. We vragen je met klem om met klachten thuis te blijven, geen high fives te geven en natuurlijk gepaste afstand tot elkaar te houden. Verder vagen we je voorafgaand aan de les een korte vragenlijst in te vullen (datum, tijd, naam en telefoonnummer) i.v.m. een mogelijk contactonderzoek. De oefeningen gedaan zullen worden op basis van je eigen lichaamsgewicht; we gebruiken geen materialen.  
   
OlymPas
Naast deze gratis activiteiten van de Beweegbakfiets voor medewerkers kun je met de all-in sportkaart van de Olympos (de ‘OlymPas’) voor een laag tarief flexibel en onbeperkt deelnemen aan het brede sportaanbod van Olympos. Bijna alle activiteiten zijn toegankelijk voor zowel medewerkers als studenten. Lees hier meer over tarieven en over het brede aanbod van de OlymPas.

 

Actief Utrecht Science Park
De activiteiten van de Beweegbakfiets zijn onderdeel van 'Actief Utrecht Science Park', het beweegprogramma van Olympos voor medewerkers die werken op het Utrecht Science Park of de binnenstad. Meer weten? Neem een kijkje op de website van Actief Utrecht Science Park of neem contact op via de mail.

 

Online home workouts: thuis aan het werk en toch bewegen

Ben je thuis aan het werk en wil je toch even sporten/bewegen? Olympos heeft veel verschillende home workouts opgenomen (van korte 'active breaks' achter je bureau tot meer intensieve workouts van 20-40 minuten) die je thuis kunt doen. Klik hier voor meer info of ga direct naar het YouTube-kanaal van Olympos.

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
GRATIS elke donderdag: Bootcamp voor medewerkers
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow