× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma! Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Actuele informatie

SIT LESS, FEEL BETTER!

Sportcentrum Olympos biedt een programma aan waarmee je je zitgedrag kan veranderen: de Active Break – een beweegsessie van een kwartier, met dynamische oefeningen, live in je huiskamer en onder leiding van een instructeur van Olympos. 

 

Wat is een Active Break?

Een Active Break is een vijftien minuten durende ‘energizer’, toegankelijk voor iedereen. Een instructeur van Olympos geeft online een sessie van lichte oefeningen, zoals rek- en strekoefeningen en fitnessoefeningen. De Active Break helpt je om zowel fysiek als mentaal je accu weer op te laden tijdens (of aan het einde van) een lange studie- of werkdag, in een ontspannen setting. Een Active Break is ook ideaal ter vervanging van je pré-corona woon-, studie- / werkverkeer. Nu we veelal thuis doorbrengen komt dit beweegmoment, helaas, voor velen te vervallen. Zorg voor voldoende beweging en doe mee! Meedoen kan in je normale kleding – alle oefeningen zijn ‘no sweat’!

 

Voor wie?

De licht intensieve oefeningen zijn gezond voor iedereen en de instructeur van Olympos zorgt ervoor dat de Active Break geschikt is voor deelnemers van elke leeftijd en elk lichaamstype. Er zijn geen specifieke vaardigheden nodig om mee te kunnen doen en je hoeft geen sportkleding te dragen. De Active Break is een leuke en toegankelijke onderbreking van je studie- en werkdag, waarbij je op een laagdrempelige manier je gezondheid verbetert.

 

Hoe doe je mee?

De lessen worden uitgezonden op het YouTube kanaal van Olympos. Deze is te vinden door hier op de link te klikken of door te zoeken in YouTube op “Olympos Utrecht”. Op dit kanaal zie je welke les live uitgezonden wordt en heb je ook toegang tot een database van online lessen om terug te kijken. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe lessen, klik dan op abonneren! 

 

Rooster Active Breaks *

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
09.00 - 09.15 Janine Pablo Janine Pablo Janine
12.00 - 12.15 Janine x x x Janine
16.00 - 16.15 x Rafaël Janine Rafaël x

 

* Let op: de active breaks op maandag 16, woensdag 18 en vrijdag 20 november om 9:00 uur vervallen (i.v.m. de live lessen in het kader van de Welbeing week van de Universiteit Utrecht).

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Online Active Breaks
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow