× Aangepast sportaanbod: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft Olympos momenteel een aangepast sportprogramma! Ga naar deze pagina om te zien wat het actuele aanbod is.  

Actuele informatie

Triathlon is een snelgroeiende sport in Nederland waarbij zwemmen, hardlopen en fietsen wordt gecombineerd tot één totale uitdaging. Ook onder de studenten in Utrecht is er steeds meer vraag naar het beoefenen van triathlon. Daarom starten wij met het aanbieden van zwemtrainingen met de focus op het verbeteren van borstcrawltechniek en specifieke triathlon zwemvaardigheden op zondagen van 07.30 - 08.40 uur (vanaf zondag 22 november). Dit initiatief komt tot stand door een samenwerking tussen Sportcentrum Olympos, USZ&WF Het Zinkstuk, stichting LABC Triathlon en de Stichting Exploitatie Zwembad Krommerijn.

 

Deelname
Voor deelname aan deze training heb je een OlymPas nodig en betaal je een kleine maandelijkse onkostenvergoeding van € 5 aan de stichting LABC Triathlon. Daarnaast is een beginnersniveau borstcrawl vereist; je kunt op je eigen snelheid nu al enkele baantjes borstcrawl achter elkaar zwemmen. Klik hier voor meer informatie over de zwemtrainingen (en/of om je in te schrijven).

 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow