Actuele informatie

De lessen van cursusperiode 2 starten in de week van maandag 20 november. De meeste cursussen duren tien lessen/weken (tenzij anders vermeld). De inschrijving start op maandag 6 november. Later inschrijven/instromen is bij de meeste cursussen mogelijk, mits er nog plaats is uiteraard. Wil je meer informatie over een cursus, klik dan hieronder op de cursus van je keuze.    

 

Cursussen periode 2:

 

Ook biedt Olympos cursussen squash aan, in samenwerking met US Beat It.
Let op: de inschrijving voor squash sluit op 5 november.

 

Rooster cursussen 

Klik hier om het om het cursusrooster te bekijken.

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?
Je kunt de OlymPas online via deze pagina kopen of bij de sportdesk. Het kan ook tegelijkertijd met je online reservering voor een les, timeslot of cursusinschrijving. Wil je een reservering maken voor een groepesles of timeslot of je inschrijven voor een cursus terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden (betaling via iDeal). Klik hier voor de tarieven van de OlymPas.

 

Niet alleen cursussen

Let op: Met de OlymPas heb je toegang tot vrijwel het gehele sportaanbod van Olympos! Naast deelnemen aan cursussen kun je ook onbeperkt trainen in de Olympos fitness en trainen in onze tweede fitness- en krachtsportlocatie Kratistos (direct naast Olympos), deelnemen aan ruim 65 groepslessen per week, onbeperkt vrij tennissen, vrij squashen en vrij klimmen, met een team deelnemen aan de Futsalcompetitie (sept-mei), meedoen aan de tennisladder of squashladder (interne competities) en nog meer! 
 

Afmelden

Klik s.v.p. hier om te zien wat je moet doen als je je wil afmelden voor een hele cursus, of voor een losse cursusles. 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow