Actuele informatie

Vanaf maandag 18 maart starten weer nieuwe klimcursussen op Kalymnos, de bijzondere buitenklimmuur van Olympos (tegen P+R De Uithof).
 

Toprope voor beginners

De eerste stap in je klimcarrière maak je door het volgen van de beginnerscursus Indoor Toprope. Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van het sportklimmen en kun je, als je alle lessen volgt en slaagt voor het examen, je klimvaardigheidsbewijs NKBV klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope (IT) behalen. Daarmee kun je vervolgens ook vrij te klimmen (gratis met OlymPas!) tijdens de toprope uren op Kalymnos. Klik hier voor meer info en inschrijven (vanaf 4 maart).

 

Klimmen techniek

Voor klimmen hoef je niet heel sterk te zijn. Techniek, tactiek en mentale controle zijn belangrijker. Sportklimmen is spelen met je evenwicht. Of zoals David Van Reybrouck het zegt: “Klimmen is ballet in het verticale”. In deze cursus krijg je als klimmer essentiële tips en tricks om snel beter te worden. De basale technieken worden aangereikt om zo efficiënt mogelijk te leren klimmen. Klik hier voor meer info en inschrijven (vanaf 4 maart).

 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Klimcursussen: toprope en techniek
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow