Actuele informatie

Vanaf maandag 30 mei starten weer nieuwe klimcursussen op Kalymnos, de bijzondere buitenklimmuur van Olympos (tegen P+R Utrecht Science Park).
 

Toprope voor beginners

De eerste stap in je klimcarrière maak je door het volgen van de beginnerscursus Indoor Toprope. Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van het sportklimmen en kun je, als je alle lessen volgt en slaagt voor het examen, je klimvaardigheidsbewijs NKBV klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope (IT) behalen. Daarmee kun je vervolgens ook vrij te klimmen (gratis met OlymPas!) tijdens de toprope uren op Kalymnos. Klik hier voor meer info en om je direct in te schrijven.

 

Techniek voor gevorderden

In deze cursus (4 lessen van 2 uur) krijg je als klimmer essentiële tips en tricks om snel beter te worden. De basale technieken worden aangereikt om zo efficiënt mogelijk te leren klimmen. Aan het eind van de cursus ken je alle basistechnieken om efficiënt te kunnen klimmen. Je klimmaatjes staan versteld hoe snel je vooruit gaat! Tevens is deze cursus een uitstekende voorbereiding op de cursus voorklimmen van Olympos. Klik hier voor meer info en om je direct in te schrijven.

 

Voorklimmen voor gevorderden

Deze cursus is gericht op het leren voorklimmen op een klimmuur. Je leert de basisbeginselen om veilig en zelfstandig te kunnen voorklimmen. De volgende zaken komen o.a. aan bod: touwhandeling, voorklimmer zekeren, oefenen van voorklimvallen. Heb je ambities om  je verder te bekwamen in het rotsklimmen dan is deze cursus een goede start. Tijdens de laatste les wordt er een examen afgenomen. Bij een goed resultaat ontvang je het NKBV klimvaardigheidsbewijs  Indoor Voorklimmen (IV). Klik hier voor meer info en om je direct in te schrijven.

 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow