Actuele informatie

De lessen van cursusperiode 1 starten in de week van maandag 10 september. De meeste cursussen duren tien lessen/weken (tenzij anders vermeld). Later inschrijven/instromen is bij de meeste cursussen mogelijk, mits er nog plaats is uiteraard. Wil je meer informatie over een cursus, of wil je zien of er nog plek is en je nog kunt inschrijven, klik dan hieronder op de cursus van je keuze.    

 

Cursussen periode 1:

 

Ook biedt Olympos cursussen squash aan, in samenwerking met US Beat It en cursussen tennis, in samenwerking met TC de Uithof.
Zowel voor de squash- als voor de tenniscursussen geldt dat de inschrijving inmiddels gesloten is. 

 

Nog geen OlymPas?

Om in te kunnen schrijven voor een cursus heb je een OlymPas nodig (voor de meeste cursussen hoef je dan niet bij te betalen!). De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (betaling via iDEAL) aanschaffen (klik hier).

 

Ook kun je de OlymPas tegelijkertijd online aanschaffen bij je inschrijving voor een cursus. Ga daarvoor naar de webpagina van de cursus van je keuze en schrijf je onderaan de pagina (bij de rode balk) in. Heb je nog geen OlymPas (of geen OlymPas die lang genoeg geldig is), dan krijg je ook automatisch de OlymPas aangeboden, waarbij je kunt kiezen voor een OlymPas jaarkaart (relatief voordelig) of een OlymPas met een duur/geldigheid die minmaal nodig is om de betreffende cursus te kunnen volgen (bijvoorbeeld twee of drie maanden).         

 

Niet alleen cursussen

Let op: Met de OlymPas heb je toegang tot vrijwel het gehele sportaanbod van Olympos! Naast deelnemen aan cursussen kun je ook onbeperkt trainen in de fitness, deelnemen aan ruim 80 groepslessen per week, vrij tennissen, squashen en klimmen, kennismaken met krachttraining, met een team deelnemen aan de Futsalcompetitie (sept-april), en nog meer!  Klik hier voor meer info en het volledige sportaanbod van de OlymPas.   

 

Cursusrooster periode 1

Klik hier voor het rooster voor cursusperiode 1.

 

Afmelden

Klik s.v.p. hier om te zien wat je moet doen als je je wil afmelden voor een hele cursus, of voor een losse cursusles. 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Inschrijving en start cursusperiode 1
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow