Actuele informatie

De inschrijving voor de cursussen van periode 4 start maandag 9 april.

(Let op: de inschrijving voor de cursussen Pole Fitness® start dinsdag 10 april)

 

De lessen van cursusperiode 4 starten in de week van maandag 23 april. De meeste cursussen duren tien lessen/weken. Later inschrijven/instromen is bij de meeste cursussen mogelijk, mits er nog plaats is uiteraard. Wil je meer informatie over een cursus, of wil je zien of er nog plek is en je nog kunt inschrijven, klik dan hieronder op de cursus van je keuze.    

 

Cursussen periode 4:

 

De cursus squash organiseren we in samenwerking met US Beat It. De inschrijving voor deze cursus start al op maandag 2 april. Klik op de sport voor meer informatie over inschrijven.

 

Om in te kunnen schrijven voor een cursus heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (betaling via iDEAL) aanschaffen. 

 

Let op: Met de OlymPas heb je toegang tot vrijwel het gehele sportaanbod van Olympos! Naast deelnemen aan cursussen kun je ook onbeperkt fitnessen, deelnemen aan meer dan 80 groepslessen per week, vrij tennissen, squashen en klimmen, en nog meer! Klik hier voor meer info en het volledige sportaanbod van de OlymPas.   

 

Cursusrooster periode 4

Klik hier voor het rooster voor cursusperiode 4.

Afmelden

Klik s.v.p. hier om te zien wat je moet doen als je je wil afmelden voor een hele cursus, of voor een losse cursusles. 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Inschrijving periode 4
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow