Actuele informatie

De Beweegbakfiets: GRATIS lunch-beweeegactiviteiten voor medewerkers van het USP en binnenstad

 

Elke woensdag 12:30 - 13:15 uur: Bootcamp op het outdoor bootcampplein

Olympos biedt elke woensdag tussen de middag een gratis bootcamptraining aan voor medewerkers van organisaties op het Utrecht Science Park. Doe je ook mee? Deelname is onder professionele begeleiding, meedoen is gratis! 

 

Het is goed om even weg te zijn van je scherm en werkplek. Je voelt je daarna gegarandeerd weer fris, fit en helder. Bovendien wordt de gezondheidsschade die optreedt bij langdurig zitten steeds duidelijker, dus regelmatig tussen het werken door even bewegen is belangrijk. Maar het is vooral gewoon leuk! Je kunt de intensiteit onder begeleiding van de trainer afstemmen op je huidige conditie.

 

We starten om 12.30 u op het outdoor Bootcampplein aan de Leuvenlaan, ter hoogte van het Educatorium op Utrecht Science Park - De Uithof.
Zorg dat je tevoren een kleine warming-up doet (door er bv. rustig  joggend naartoe te komen). Omkleden en douchen kan gratis bij Olympos.

Meer weten over sport voor medewerkers op het Utrecht Science Park? Check ook de website van Actief USP: www.actiefUSP.nl.
 

Wanneer? Elke woensdag van 12:30 - 13:15 uur.
Waar? Outdoor bootcampplein aan de Leuvenlaan (ter hoogte van het Educatorium)
Kosten? Niets!
Vragen? info@actiefUSP.nl

 

Elke dinsdag 12:30 - 13:15 uur: Yoga op Olympos

Even tot rust komen tijdens een drukke werkdag en genieten van een gratis yogales op Olympos! In de zomer zijn de lessen in de Botanische Tuinen; inmiddels zijn we naar binnen gegaan en worden de gratis yogalessen elke dinsdag aangeboden op Olympos om 12.30 uur. Inschrijven is niet nodig; meld je tevoren wel even bij de sportdesk in de hal. Wij zorgen voor matjes. Je kunt zelf eventueel een handdoek meenemen. Deze gratis les is geschikt voor alle niveaus en is 'no sweat', dus makkelijk in te passen in een werkdag (zonder dat je hoeft te douchen).

 

Ook gratis Yoga voor medewerkers in de binnenstad (in de Hortus Botanicus) !

Vanwege grote belangstellig bieden we ook gratis yoga voor mederwerkers aan in de binnenstad op een bijzonder mooie plek: de oude Hortus Botanicus (Lange Nieuwstraat). Volg de Facebookpagina van de Beweegbakfiets voor meer info over dagen, tijden en updates. 

 

* Wil je zeker weten of een activiteit doorgaat? Stuur dan een mailtje naar info@actiefUSP.nl en we houden je op de hoogte! Of volg de updates op de Facebookpagina van de Beweegbakfiets.

 

Actief USP

De activiteiten van de beweegbakfiets zijn onderdeel van Actief USP, het beweegprogramma van Olympos voor medewerkers die werken op het Utrecht Science Park. Mweer weten? Neem een kijkje op de website van Actief USP of neem contact met Actief USP via de mail.

  

OlymPas

Naast deze activiteiten voor medewerkers kun je met de all-in sportkaart van de Olympos  (de ‘OlymPas’) ook voor een laag tarief deelnemen aan het brede sportaanbod voor zowel studenten als medewerkers. Lees hier meer over tarieven en het brede aanbod van de OlymPas.

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow