Padel met 40% korting voor UU-studenten

Ben je student van de Universiteit Utrecht, heb je een geldige OlymPas en houd je van padel? Of zou je het wel eens willen proberen? Grijp dan nu je kans!
 
Dankzij budget dat door de Universiteit Utrecht ter beschikking is gesteld, kunnen UU-studenten met geldige OlymPas met 40% korting padellen (vrij spelen) bij de twee locaties met meer dan 20 padelbanen van Peakz Padel Utrecht: Vechtsebanen en Zeehaenkade.
 
Je kunt nog eens gratis padelrackets en padelballen lenen van Peakz, bij de balie van de betreffende vestiging.
 
Hoe werkt het? Heel simpel

  • Ga naar www.peakzpadel.nl/olympos en maak een account aan. Hierbij moet je ook je SCO-nummer (je lidmaatschapsnummer van Olympos, staat op je OlymPas) invullen.
  • Heb je al een account bij Peakz? Vul dan een formulier in en na enkele dagen wordt je korting geactiveerd.
  • Daarna kun je banen boeken met 40% korting. Er zijn timeslots van 60, 90 en 120 minuten en double en single courts. Zeehaenkade heeft indoor en outdoor courts, Vechtsebanen alleen indoor courts. Je boekt en betaalt per keer.

 
Wil je racket en ballen lenen?
Dat is in deze deal gratis voor UU-studenten met een geldige OlymPas. Neem je UU-collegekaart én je OlymPas mee naar Peakz! Zorg dat de datum op de geldigheidssticker op je OlymPas overeenkomt met de geldigheid van je OlymPas. Als niet, ga dan bij de sportdesk van Olympos een nieuwe sticker met juiste geldigheidsdatum halen (je dient je geldige UU-collegekaart en ID te tonen).
 
Looptijd kortingactie
Deze speciale kortingsactie stopt als het budget op is, of uiterlijk eind 2024.  
 
UU-studentenkampioenschap padel
Later zal er nog een UU-studentenkampioenschap padel georganiseerd worden! Houd daarvoor deze website, de nieuwsbrief of socials (Instagram, Facebook, Twitter (X) of YouTube) van Olympos in de gaten.
 
Vragen?
Mail of bel de sportdesk (info@olympos.nl, 030 253 4471) of neem contact op met een van de Peakz-locaties.