Actuele informatie

Wil je in de zomer lekker blijven sporten? Olympos heeft aangepaste, maar nog steeds ruime openingstijden in de zomer. 

 

In de zomerperiode (van 1 juli tot en met 8 september) geldt een iets ander programma t.o.v. het reguliere OlymPas-aanbod. Zo zijn er bijvoorbeeld geen cursussen (een aantal cursussen wordt wel als groepsles aangeboden) en er zijn geen voetbalcompetities in de zomer. 

 

Hieronder vind je het zomeraanbod op een rij. Met de OlymPas kun je in de zomer o.a.: 

Meer informatie over het actuele sportaanbod en roosters vind je op deze website. Klik hier om de OlymPas jaarkaart online aan te schaffen of te verlengen. Een kaart voor één of meer maanden kan alleen bij de sportdresk aangeschaft worden.
Deel op:
 

Update: gelukkig hebben we een bedrijf gevonden dat de schade aan de tennisbanen snel heeft kunnen herstellen. Vanaf 12.00 uur op vrijdag 21 juni zijn de banen weer allemaal bespeelbaar.

--------------------------------------------------

 

Door de grote regenval van afgelopen dag en nacht zijn de tennisbanen onder water komen te staan. Helaas heeft dit er toe geleid dat op sommige plaatsen de mat is losgekomen van de ondergrond. Nu het water weg is, is gebleken dat er plooien in de mat ontstaan zijn.

We zijn op dit moment in afwachting van bedrijven die dit voor ons kunnen herstellen. Hierdoor zijn tot nader order baan 1 t/m 5 en baan 9 gesloten.

 

Voor vanavond (donderdag 20 juni) betekent dit helaas dat tussen 16.30 en 20.30 uur uitsluitend baan 8 beschikbaar zal zijn om 'vrij te tennissen'. Op baan 6 en 7 vinden dan namelijk tennislessen plaats.  

 

Zodra de gesloten banen weer beschikbaar zijn, zullen we dit vermelden op de website en onze Facebookpagina.

 

Onze excuses voor het ongemak.

Deel op:
 

Heb je je al inschreven voor een afstand van de Utrecht Marathon op 12 mei?  Dit mooie evenement met start en finish op ons eigen Utrecht Science Park mag je eigenlijk niet missen. De route gaat langs de mooiste plekjes van ons stadsiee en de muziekpunten langs het parcours dopen de Utrecht Marathon om tot een echt sfeervol Utrechts evenement. Je kunt individueel deelnemen aan de kwart marathon (10.55 km), halve of hele marathon. Ook is er een mini-marathon voor kids van 4 t/m 12 jaar (1,5 km).
 
Leuker om met een team deel te nemen? Schrijf je dan met een team van 3 - 5 personen in voor de kwart marathon (10.55 km) in de Student Run, Hospital Run of Business Run! De tijden van de 3 snelste lopers in je team tellen mee in het teamklassement.
 
Ga naar de website van Utrecht Marathon voor meer info en inschrijving.

Let op: medewerkers van de Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en Olympos kunnen gratis inschrijven (tot een bepaald maximum aantal deelnemers). Check hiervoor het intranet of andere interne kanalen van de eigen organisatie.

 

Hardlooptrainingen (gratis met OlymPas)

Goed voorbereid aan de start staan en een snelle tijd neerzetten? Schrijf je dan ook in voor een van onze hardlooptrainingen. Je kunt kiezen uit de training voor beginners, voor de 5/10 km, de halve/hele marathon of alle niveaus.
Elke 10 weken is er een nieuw instroommoment. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park. 

Klik hier voor meer informatie over de hardlooptrainingen of om je direct in te schrijven.

 

Utrecht Science Park

De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park is niet zomaar een sportevenement. De Utrecht Marathon maakt met de prachtige route een mooie verbinding met de stad en de regio Utrecht en sluit naadloos aan bij het Utrechtse ‘Healthy Urban Living’. Op het Utrecht Science Park werken we samen aan het verbeteren van gezondheid en kwaliteit van leven. Door met (kennis)partners Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Sportcentrum Olympos en KWF Kankerbestrijding samen te werken geven we inhoud aan het evenement. Zo haalt KWF geld op voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en kankeronderzoek in het Utrecht Science Park.

 

KWF: Ren tegen kanker!

Marathon Utrecht steunt KWF Kankerbestrijding. Ren jij ook tegen kanker? Geef jouw run extra betekenis door geld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek. Dat is helaas hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de Utrecht Marathon komt ten goede aan onderzoek naar kinderkanker in het Prinses Máxima Centrum op het Utrecht Science Park. Met je eigen actiepagina kun je je eenvoudig laten sponsoren. Zo'n actiepagina is snel gemaakt en te delen met je vrienden, familie, collega's, iedereen die je maar kent. Schrijf je hier in:

Deel op:
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow