Genmab

Genmab: all-in sporten met korting 

Sportcentum Olympos en Genmab -sinds maart 2018 directe buren van elkaar - hebben een samenwerkingsovereenkomst. Medewerkers van Genmab kunnen daarom met korting de OlymPas aanschaffen, de all-in sportkaart van Olympos. Daarmee kun je een jaar lang onbeperkt gebruikmaken van het sportaanbod van Olympos, het breedste sportaanbod van de provincie Utrecht. Als je fit bent denk je beter!

Wat kan ik doen met de OlymPas?

Je kunt met je OlymPas een jaar lang, zonder bijbetaling:

 

Voor sommige cursussen wordt een klein extyra bedragb naast de OlymPas gevraagd, bijvoorbeeld omdat het intensieve  trainingen betreft in een kleine groep, zoals cross challenge, hyrox, klimcursussen voor gevorderden of SUPPEN.

 

Meer informatie over het sportaanbod en actuele roosters vind je op deze website.

 

Wat is mijn voordeel?

Als medewerker van een organisatie op het Utrecht Science Park krijg je van ons bij aanschaf van de OlymPas 10% korting (tarief X) op het reguliere tarief. Je betaalt dan € 355,50 voor een jaar (i.p.v. € 395). Daarvan ontvang je ook nog eens € 120 retour van Genmab**. Je sport dan dus een jaar lang all-in voor (€ 355,50 - € 120 =) maar € 235,50.  Je OlymPas is 12 maanden geldig en gaat in op de datum van aanschaf.

 

** lever daarvoor declaratieformulier + bewijs van betaling in bij Genmab.

 

 

Hoe schaf ik de OlymPas aan?

Je kunt de OlymPas op elk moment in het jaar aanaschaffen: je pas gaat in op de datum van aanschaf en loopt na een jaar automatisch af.

  • Heb je al eerder bij Olympos gesport en al een web-account en SCO-nummer? Ga dan naar www.olympos.nl en log in. Daarna kun je de OlymPas opnieuw aanschaffen (betaling via iDeal). Klik daarvoor hier. Natuurlijk kun je je de OlymPas ook bij de sportdesk aanschaffen. 
  • Nooit eerder bij Olympos gesport? Maak dan eerts een account aan op onze website door je online eerst even gratis te registreren via: www.olympos.nl/registreren (dit scheelt wachttijd bij de sportdesk). Je ontvangt dan inloggegevens. Ga daarna naar www.olympos.nl en log in. Vervolgens kun je de OlymPas aanschaffen (betaling via iDeal). Klik daarvoor hier. Natuurlijk kun je de OlymPas ook bij de sportdesk aanschaffen.
  • Pas ophalen: Na aanschaf kun je bij de sportdesk in de hal je OlymPas laten printen. Neem s.v.p. en recente loonstrook en geldige legitimatie mee om aan te tonen dat je Genmab-medewerker bent. Tevens wordt een foto gemaakt en krijg je een sticker met geldigheidsdatum voor op je pas. Als je je OlymPas hebt, kun je lekker gaan sporten.

 

We wensen je heel veel sportplezier!


Meer info

Vragen? Kijk op www.olympos.nl, mail naar communicatie@olympos.nl, bekijk de online mini-brochure, volg Olympos op InstagramFacebookTwitter (X) of YouTube, of schrijf je in voor de algemene nieuwsbrief of de nieuwsbrief voor medewerkers via: www.olympos.nl/nieuwsbrief.   

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow