Genmab

Genmab: een jaar lang all-in sporten voor maar € 160

Sportcentum Olympos en Genmab -vanaf maart directe buren van elkaar! - zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Medewerkers van Genmab kunnen daarom in het jaar 2018 met zeer ruime korting de OlymPas aanschaffen, de all-in sportkaart van Olympos. Daarmee kun je een jaar lang onbeperkt gebruikmaken van het sportaanbod van Olympos, het breedste sportaanbod van de provincie Utrecht. Als je fit bent denk je beter!

Wat kan ik doen met de OlymPas?

Je kunt met je OlymPas een jaar lang:

Meer informatie over het sportaanbod en actuele roosters vind je op deze website.

 

Wat is mijn voordeel?

Als je gebruik maakt van de speciale mogelijkheid om de OlymPas met ruime korting voor Genmab-medewerkers aan te schaffen in 2018, dan betaal je eerst € 280 (i.p.v. € 328,50) voor een jaar lang onbeperkt sporten. Daarvan ontvang je ook nog eens € 120 retour van Genmab**. Je sport dan dus een jaar lang all-in voor maar € 160 ! Je OlymPas met Genmab-korting is 12 maanden geldig en gaat in op de datum van aanschaf.

 

Let op: 31 December 2018 is de laatste dag dat je gebruik kunt maken van deze speciale ruime korting en naar de sportdesk kunt komen om de OlymPas jaarkaart met deze korting aan te schaffen.

 

Vanaf 1 januari 2019 zal de aanschaf van de OlymPas € 328,50 per jaar (tarief X) gaan kosten. Daar krijg je als medewerker van Genmab € 120 van retour; dat komt dan dus neer op (€ 328,50 - € 120 =)  € 208,50 per jaar (nog steeds een laag tarief voor een heel jaar all-in sporten).

 

** lever daarvoor declaratieformulier + bewijs van betaling in bij Genmab.

 

Hoe schaf ik de OlymPas met Genmab-korting aan?

  • Heb je eerder bij Olympos gesport en al een web-account en SCO-nummer? Ga dan naar www.olympos.nl/actiegenmab en log in. Daarna kun je de OlymPas online met korting aanschaffen (betaling via iDeal). Natuurlijk kun je je de OlymPas ook bij de sportdesk aanschaffen. Neem een recente loonstrook en legitimatiebewijs mee naar de sportdesk om aan te tonen dat je medewerker van Genmab bent.
  • Nooit eerder bij Olympos gesport? Registreer je dan eerst even gratis via: www.olympos.nl/registreren. Je ontvangt dan inloggegevens. Ga daarna naar www.olympos.nl/actiegenmab en log in. Vervolgens kun je de OlymPas met korting aanschaffen (betaling via iDeal). Kom s.v.p. na aanschaf van je OlymPas naar de sportdesk in de hal van Olympos. Daar wordt een foto gemaakt voor op je pas, en wordt de pas voor je geprint. Neem s.v.p. een recente loonstrook en geldige legitimatie mee om aan te tonen dat je Genmab-medewerker bent en recht hebt op de korting. Als je je OlymPas hebt, kun je lekker gaan sporten!

 

We wensen je van harte alvast heel veel sportplezier en een gezonde en inspirerende tijd bij Genmab en Olympos!

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow