× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Histos

Kortingsactie voor leden van U.S. Histos 

Fit de zomer in!

Ben je lid van Histos wil je graag all-in sporten met korting en fit de zomer in?  Profiteer dan van de speciale Histos-actie en schaf de 'OlymPas', de voordelige all-in sportkaart van Olympos, met extra korting aan. Nergens in Utrecht sport je voordeliger en kun je met één pas zo veel verschillende sporten doen. 

 

Wat kun je allemaal met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je:


Actuele roosters en meer info vind je op deze website. 

Wat is je voordeel?

In deze Histos-actie kun je zes maanden all-in sporten voor de prijs van vijf. Je krijgt dus een maand gratis en betaalt € 72,50 (i.p.v. € 87,-) als je in tariefcategorie A valt, of €  120,- (i.p.v. € 144,-) als tariefcategorie B voor jou van toepassing is. Als je student bent (tarief A) komt dat omgerekend neer op iets meer dan  €12,- per maand.

Hoe schaf ik de OlymPas met Histos-korting aan?

  • Heb je al eerder bij Olympos gesport en een web-account en SCO-nummer? Ga dan naar www.olympos.nl/actiehistos en log in. Daarna kun je de OlymPas met korting aanschaffen (betaling via iDeal).
  • Nooit eerder bij Olympos gesport? Registreer je dan eerst even gratis via: www.olympos.nl/registreren. Je ontvangt dan inloggegevens. Ga daarna naar www.olympos.nl/actiehistos en log in. Vervolgens kun je de OlymPas met korting aanschaffen (betaling via iDeal).

Let op: de laatste dag waarop je de OlymPas met Histos-korting kunt aanschaffen is 31 maart 2016Na aanschaf kun je bij de sportdesk van Olympos je OlymPas laten printen. Klik hier om te zien wat je moet meenemen. Daarna kun je onbeperkt sporten. Veel sportplezier!


PS Wil je niet van deze actie gebruikmaken, maar wel een OlymPas aanschaffen? Een reguliere OlymPas jaarkaart kost voor studenten (tarief A) €125, een maandkaart heb je al voor €14,50. Meer info vind je op www.olympas.nl

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow