× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
× Currently available sports programmes: In line with the government measures and in order to combat the spread of the Coronavirus, Olympos offers a limited sports programmes. Go to this page to check which sports programmes are currently available.
 

laposta

Nieuwsbrief

Wil je goed geïnformeerd worden over nieuw (of aanpassingen in) het sportaanbod, start van de cursusinschrijvingen of andere relevante ontwikkelingen? Olympos stuurt verschillende nieuwsbrieven.

 

Je kunt je aanmelden voor onze algemene nieuwsbrief (interessant voor alle sporters en geïnteresseerden) en voor een nieuwsbrief speciaal voor medewerkers van onze partnerinstellingen en het Utrecht Science Park.

 

Aanmelden gaat eenvoudig. Klik op de link behorende bij de nieuwsbrief waar je je voor wilt inschrijven en vul het formuliertje in. Dit kan natuurlijk voor alle nieuwsbrieven. Vind je de informatie toch niet (meer) relevant? Dan kun je je eenvoudig uitschrijven via de link die onderaan elke nieuwsbrief staat.

 

Algemene nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief voor medewerkers

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow