× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Live

Live

Welkom op Olympos live! Hieronder vind je de lessen die live uitgezonden worden via Google Meet in het kader van het vitaliteitsprogramma voor medewerkers van de Universiteit Utrecht. Deelnemen gaat eenvoudig, je hebt alleen een Google account nodig (klik eventueel hier voor meer info) en klik daarna vlak voor aanvang van de les op de link bij de les die je wil volgen. 

 

 

WEEKSCHEMA LIVE LESSEN

 

Maandag: Yoga van 16:30-17:30 uur: https://meet.google.com/kxh-iqcn-ewb

 

Dinsdag: Lunchmeditatie van 12:00-12:30 uur: https://meet.google.com/sno-chnv-fyc

 

Dinsdag: HIIT van 16:30-17:30 uur: https://meet.google.com/zrc-hbft-rvr 

 

Woensdag: Boks- en bootcamples van 16:30-17:30 uur: https://meet.google.com/zrc-hbft-rvr 

 

Donderdag: Lunchmeditatie van 12:00-12:30 uur: https://meet.google.com/sno-chnv-fyc

 

Donderdag: Yoga van 16:30-17:30 uur: https://meet.google.com/kxh-iqcn-ewb

 

 

Meer online lessen volgen?

Op het YouTube-kanaal van Olympos vind je veel verschillende korte gratis online home workouts. Niet live dus, maar altijd terug te kijken. Vind je een workout fijn, dan kun je 'm dus zo vaak bekijken als je wil.

 

De home workouts variëren van yoga, cardio boksen, tabata strength power, en cross challenge tot steps, billen-buik home workouts, dance fitness en core workouts. Ze duren meestal zo tussen de 20 - 40 minuten. Ideaal om de (werk)dag mee te starten of te eindigen, of als energizer-pauze tussendoor. 

Doe je liever eerst nog wat rustig aan, dan kun je ook voor een senioren home workout kiezen. 

 

Houd je liever buiten je conditie op peil, ga dan hardlopen met de online tips, oefeningen en schema’s van onze  hardlooptrainers Dirk, Rafael en Kjeld. Zowel beginnende hardlopers als meer getrainde hardlopers ( > 5 km) kunnen deelnemen.

 

Of wil je tijdens het thuiswerken alleen even het lange zitten onderbreken, de benen strekken, je (nek/schouder) spieren ontspannen, en je ogen van het scherm af halen? 

Volg dan een korte Active break van ca. 10 minuutjes.

 

Tot slot: onze docenten delen hun favoriete workouts op de Olympos Facebook. Misschien brengt het je op ideeën. Genoeg mogelijkheden dus!

 

Alle workouts vind je op ons YouTube-kanaal. Je kunt ook direct naar je favoriete playlist gaan:

 

 

Blijf bewegen, blijf gezond en veel plezier!

 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow