Monkey Moves

Monkey Moves

Monkey Moves, Apeleuke Multisport lessen

Wil je jouw apekop ook de basis van een leven lang gezond bewegen aanleren? Dan is Monkey Moves iets voor jullie!

Neem jouw apekop mee op jungle reis! Samen leren we elk seizoen meer van de 11 populairste sporten van Nederland, in een vaste gezellige groep met veel individuele aandacht, waarbij we werken aan een optimale sportieve - en sociale ontwikkeling van jouw apekop! 


Waarom Monkey Moves

De Monkey Moves lessen zijn met zorg samengesteld door een groep van enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. Je kind zal hier leren over goed bewegen, en er is ook veel aandacht voor sociale vaardigheden.  

"Monkey Moves apeleuke multisport lessen voor fitte, zelfredzame kinderen met een positief zelfbeeld"


Hoe ziet een Monkey Moves les eruit

Gedurende een seizoen komen alle elf de sporten aan bod. Elke sport komt ten minste drie weken aanbod. Elke les begint met een apeleuk warming-up dansje (waar ouders aan mee mogen doen), elke les is er veel muziek en altijd een klim- en klauter parcours. 

 

Voor wie

De Monkey Moves lessen zijn er voor apekoppen vanaf 1, 5 t/m 9 jaar. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau 1,5 – 3 jaar, 3 – 4 jaar, 4 – 6 jaar en 6 – 9 jaar. De overlap in de groepen is heel bewust gekozen, zodat iedere apekop op z’n eigen niveau uitgedaagd kan worden. Bekijk deze filmpjes maar eens van onze apeleuke multisport dreumesgym, peutergym, kleutergym, en multisport voor basisschoolkinderen.

Kom gewoon eens een GRATIS proefles volgen en overtuig jezelf.

 

Meer apeleuke activiteiten

Naast de apeleuke multisportlessen biedt Monkey Moves ook sportieve kinderfeestjes door heel Utrecht en dus ook bij Sportcentrum Olympos en organiseren we elke zomer ons unieke zomerkamp! Volg de linkjes om meer te leren.

 

Meer informatie

www.monkeymoves.nl


Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow