× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Sport Medisch Adviescentrum

Sport Medisch Adviescentrum Utrecht (SMA Utrecht) 

Heb je een blessure? Wil je weten hoe je conditie is? Of wil je begeleiding van een sportarts bij het verbeteren van je sportprestaties? Bij het Sport Medisch Adviescentrum Utrecht (SMA Utrecht) op Olympos kun je terecht voor sportkeuringen, sportmedische onderzoeken, trainingsbegeleiding bij prestatieverbetering en blessureconsulten. De sportartsen van SMA zijn specialisten in de zorg bij sport en bewegen.

 

Korting met sportkaart Olympos

Je hebt een verwijzing van een huisarts of specialist nodig voor een blessureconsult (vergoeding via de basisverzekering met aanspraak op het eigen risico). Voor een sport medisch onderzoek is geen verwijzing nodig (vergoeding gaat via de aanvullende zorgverzekering.)

Studenten met een geldige OlymPas of sportkaart krijgen 10% korting op een sport medisch onderzoek (behalve op de verplichte sportkeuringen). 


Meer informatie

www.smautrecht.nl

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow