Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Hardlooptrainingen

Olympos biedt tienweekse cursussen hardlopen voor alle niveaus aan. Wil je je techniek verbeteren of  je afstand uitbouwen? Of wil je deelnemen aan wedstrijden (zoals een afstand op de Utrecht Marathon op 21 mei 2023!) en scherpere tijden lopen? 

 

Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt samen met andere studenten en medewerkers van de UU, HU, UMCU en andere organisaties en bedrijven in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park en Amelisweerd.

 

Utrecht Marathon - powered by Utrecht Science Park: 21 mei 2023 

Op 21 mei 2023 is de Utrecht  Marathon - powered by Utrecht Science Park, met start en finish op ons eigen USP. Loop ook mee met een van de individuele afstanden (kwart, halve of hele marathon) of vorm een team en schrijf je in voor de Business Run of studenten estafette! Lees hier meer.

 

Cursusperiodes hardlopen

De tienweekse cursussen hardlopen worden aangeboden in periode 1 t/m 4. De cursusperiodes sluiten op elkaar aan; je dient je wel voor elke cursusperiode van 10 weken opnieuw in te schrijven (zo krijgen ook nieuwe sporters steeds een kans om deel te nemen). 

Je kunt je op elk moment inschrijven en deelnemen (ook later, als de cursus al gestart is). Je OlymPas moet bij inschrijving ten minste geldig zijn t/m het einde van de dan lopende cursusperiode.   

 

Inschrijven voor de looptrainingen 

Inschrijven voor een van de cursussen hardlopen kan via de rode tabel onderaan deze pagina of bij de sportdesk. Deelname is gratis met OlymPas. Je OlymPas moet tijdens de gehele trainingsperiode geldig zijn. Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de cursus hieronder online aanschaffen. Je kunt dan kiezen voor een OlymPas voor een jaar -relatief voordelig- of voor een pas alleen voor de maanden waarin je deelneemt aan de hardloopcursus. Klik hier om te zien welk tarief van de OlymPas voor jou van toepassing is. Met de OlymPas kun je all-in sporten en deelnemen aan een breed sportaanbod (klik hier voor een overzicht).

 

Verzamelen

We verzamelen bij het calesthenicsrek op het voorplein van Olympos.

 

Gebruiksregels en COVID-veiligheidsvoorschriften
Als je deelneemt aan het sportaanbod van Olympos, dien je je aan de gebruiksregels en COVID-veiligheidsvoorschriften te houden. Neem kennis van alle regels vóór je naar Olympos komt. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.

 

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
  
ma
17:30 - 19:00
Periode 3
5 en 10 km
Kjeld
€ 0,- € 0,- € 0,- kan nu niet meer
  
di
18:45 - 20:00
Periode 3
Beginners
Rafael
€ 0,- € 0,- € 0,- kan nu niet meer
  
do
17:15 - 18:45
Periode 3
10+ km
Dirk
€ 0,- € 0,- € 0,- kan nu niet meer
  
di
17:30 - 18:45
Periode 3
5 en 10 km
Rafael
€ 0,- € 0,- € 0,- kan nu niet meer
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow