Olympos gesloten

Vanwege de aangescherpte richtlijnen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is Sportcentrum Olympos ten minste t/m 28 april gesloten.

 

 

 

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Power Pilates

Met Power Pilates maak je je lichaam stabieler, strakker, flexibeler en krachtiger. Op een toegankelijke manier gebruik je elastieken, gewichten en fitnessballen om je lichaam uit te dagen. Ook al vraagt het iets meer van je lichaam dan reguliere pilates is de les nog steeds geschikt voor iedereen. Met gevarieerde oefeningen op energieke muziek werk je aan je balans en spierversterking. Alle spiergroepen komen aan bod. Je buik- en rugspieren - de zogenaamde “core” van je lichaam- krijgen daarbij speciale aandacht. De ideale combinatie van ontspanning en intensiteit. Al snel merk je resultaat van deze combinatie van ontspanning en intensiteit. Je rug-, schouder- en nekspieren ontspannen en je stabiliteit, flexibiliteit, ademhaling, concentratie, houding, kracht en vetverbranding verbeteren. Je lichaam komt in balans en die balans vormt de basis voor je dagelijks leven. Doe een keer mee en je hebt er de rest van de dag plezier van.

 

Rooster

Het lesrooster voor alle groepslessen kan tussentijds wijzigen. Eventuele lesuitval wordt vermeld op de pagina lesuitval, op Facebook en Twitter.

Les reserveren en annuleren
Klik hier voor meer informatie. Voor het volgen van groepslessen heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online aanschaffen, betaling geschiedt via Ideal.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Datum Tijd Niveau Docent Maximum Gereserveerd Reserveren
  
zo
12 apr
11:00 - 11:55
Alle niveaus
Cristina
22 0 Vervallen
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2020
design by flow