Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

Bossaballclub Utrecht

Bossaballclub Utrecht is een gezellige en sportieve club waarbij zowel recreatief als prestatiegericht Bossaball wordt gespeeld. De vereniging bestaat uit gemixte teams die naast de trainingen ook veel gezellige activiteiten ondernemen, zoals uitjes naar toffe trampolineparken en natuurlijk niet te vergeten de altijd gezellige borrels! 

 

Uiteraard kan ieder lid deelnemen aan de Bossaballcompetitie tussen alle Nederlandse en Belgische teams en strijden om het Nederlands kampioenschap. 

 

Bossaball is de perfecte combinatie van gezelligheid, sportiviteit, vrijblijvendheid en plezier. Kom dus snel een kijkje nemen tijdens een van onze trainingen bij The Sport Box.

 

Senioren Bossaballclub Utrecht

Bossaballclub Utrecht kent op dit moment 4 seniorentrainingsgroepen. De jeugdleden ouder dan 16 jaar worden hier ook onder gerekend omdat deze mogen deelnemen aan de seniorentoernooien. Naast deze groep is er een beginnersgroep, gevorderde groep en een selectiegroep waar Utrecht 1 & 2 in trainen. In deze trainingsgroepen wordt er recreatief getraind maar ook getraind voor de competitietoernooien die één keer in de maand plaats vinden. Tijdens deze toernooien nemen onze teams het op tegen teams uit Almere, Groningen, Nijmegen, België en het Nederlandse selectieteam. Onze club is vaak hofleverancier bij deze toernooien en daarbij ook de grootste Bossaballvereniging in Nederland. 
Ondanks de status die Bossaballclub Utrecht in Nederland heeft is het vergeleken met andere sportclubs een kleine vereniging waar iedereen elkaar kent en er een gezellige en ontspannen sfeer heerst. 
Voor meer vragen en/of vragen over deelname kun je mailen naar: bossaballtc@gmail.com.


Contributie: 

1 uur per week trainen  € 55,00 per 10 weken
1,5 uur per week trainen  € 80,00 per 10 weken
3 introductietrainingen € 10,00
losse training € 7,50

 

Meer informatie

Facebook: www.facebook.com/BossaballUtrecht

Algemene informatie over Bossaball: www.thesportbox.nl/bossaball

The Sport Box
The Sport Box

CAB Rondom 90A
3534 BE Utrecht

vlakbij station Utrecht Zuilen

 

T. (030) 251 4998

E. info@thesportbox.nl

Duur Tarief A B C en X  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow