UMC

Actie: een MAAND GRATIS SPORTEN voor medewerkers UMCU

Ben je UMCU-medewerker of - vrijwilliger en wil je een maand lang gratis all-in sporten, zonder verdere verplichtingen?

Maak dan gebruik van de actie ‘een maand gratis sporten’ voor UMCU-medewerkers!
De actie loopt van 1 april t/m 30 juni 2022. Je betaalt géén inschrijfgeld en na een maand loopt je OlymPas automatisch af.

 

Wil je zelf geen gebruikmaken van de actie, maar weet je wel collega’s die mogelijk geïnteresseerd zijn? Attendeer hen dan op de actie!

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

Nog geen account bij Olympos?

Heb je nooit eerder bij Olympos gesport en nog geen account en SCO-nummer? Zorg dan dat je je eerst kosteloos en vrijblijvend registreert via onze website. Dat kan via: www.olympos.nl/registeren.


Ik heb al een account

Zie hieronder.


Ga vervolgens naar de sportdesk
 • Kom naar de sportdesk om je gratis OlymPas aan te schaffen.
  • Heb je nog geen OlymPas, dan wordt er een foto gemaakt voor op je pas, wordt de pas geprint en ontvang je een sticker op je pas met de geldigheidsdatum.
  • Heb je nog een OlymPas? Dan krijg je een nieuwe sticker met de geldigheidsdatum.
 • Neem een recente loonstrook én je personeelspas mee om bij de sportdesk aan te tonen dat je medewerker van het UMCU bent en recht hebt op deelname aan de actie. Vrijwilligers dienen een werkverklaring op te vragen bij UMC!UIT en deze te tonen bij de sportdesk.
 • Vanaf dat moment kun je een maand lang gratis sporten.
 • Let op: Je dient je OlymPas nij het sporten altijd bij je te hebben en op verzoek te kunnen tonen.
 • Check hieronder ook de voorwaarden voor deelname aan deze actie! 

Voorwaarden voor deelname
 • Deelname aan deze actie is gratis; je betaalt geen inschrijfgeld en je OlymPas loopt automatisch na een maand af. Wil je na een maand blijven sporten? Uiteraard kun je na afloop van je gratis maandkaart de OlymPas met gebruikelijke UMCU-korting aanschaffen (tarief B;  maandkaart € 27, jaarkaart € 270), maar dat is niet verplicht. Let op: naast deze reguliere korting en de gratis maand-actie, is er momenteel nóg een actie waarbij je 20% korting krijgt op de aanschaf van de OlymPas jaarkaart! Je betaalt dan maar  € 216 ipv € 270 voor een heel jaar onbeperkt all-in sporten. Ga naar www.olympos.nl/korting voor meer info! 
 • Je dient medewerker of vrijwilliger van het UMCU te zijn en dat bij aanschaf van je OlymPas bij de sportdesk van Olympos te kunnen aantonen. Zie hierboven welke documenten je mee moet nemen.
 • Je mag slechts één keer deelnemen aan deze gratis maand-actie in de periode april-mei-juni.
 • Deze actie loopt van 1 april t/m 30 juni 2022, d.w.z. dat 30 juni de laatste dag is waarop een gratis OlymPas maandkaart ‘aangeschaft’ kan worden.

Looptijd actie
Deze actie loopt van 1 april t/m 30 juni 2022. D.w.z. op een van de dagen in deze periode kun je een gratis maandkaart ‘aanschaffen’, mits je aan de voorwaarden voldoet (zie ook hierboven). Op de dag dat je je OlymPas aanschaft, gaat je maand gratis sporten in. 

Wat kan ik doen met de gratis OlymPas?
Je kunt met je GRATIS OlymPas maandkaart:

 

Ga naar de pagina sportaanbod voor meer informatie over het sportaanbod waar je met je OlymPas aan kunt deelnemen (en roosters).

Openingstijden
Olympos heeft ruime openingstijden, waardoor het sporten makkelijker te combineren met werk- en privérooster.

Maandag t/m vrijdag 07.00 - 23.30 uur
Zaterdag & zondag 09.00 - 19.00 uur


Let op: Op sommige feestdagen gelden aangepaste openingstijden en zijn er géén cursus- en groepslessen. Klik hier voor meer informatie.

Samenwerking UMCU - Olympos
Het UMCU heeft een partnerovereenkomst met Olympos. Vanwege deze overeenkomst kun je als UMC Utrecht-medewerker** met korting de OlymPas aanschaffen. De OlymPas geeft je de mogelijkheid om flexibel en vrijwel onbeperkt gebruik te maken van het brede sportaanbod.

Klik hier voor de regulier geldende kortingstarieven.

** Partners van UMCU-medewerkers, gepensioneerde UMCU-medewerkers, vrijwilligers van het UMCU en hun partners kunnen ook en met dezelfde korting all-in sporten bij Olympos. Aan deze gratis maand sporten-actie kunnen echter alleen UMCU-medewerkers en - vrijwilligers deelnemen.

Meer informatie
Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park (De Uithof)
Tel. (030) 253 4471, e-mail: info@olympos.nl, web: www.olympos.nl

 

Op de hoogte blijven van nieuw sportaanbod, strat inschrijvingen en eengepaste roosters?

Abonneer je op de nieuwsbrief via www.olympos.nl/nieuwsbrief of volg ons op social media:
Instagram: /olymposutrecht 

Facebook: /sportcentrumolympos

Twitter: @olymposutrecht 

YouTube: /olymposutrecht 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow