× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

UMC

Actie: een maand gratis sporten voor medewerkers UMCU

Ben je UMCU-medewerker en wil je een maand lang gratis all-in sporten, zonder verdere verplichtingen?

Maak dan gebruik van de actie ‘een maand gratis sporten’ voor UMCU-medewerkers!
De actie loopt van 1 mei t/m 30 juni 2019. Je betaalt géén inschrijfgeld en na een maand loopt je OlymPas automatisch af.

 

Wil je zelf geen gebruikmaken van de actie (bv omdat je al een OlymPas hebt die nog geldig is), maar weet je wel collega’s die mogelijk geïnteresseerd zijn? Attendeer hen dan op de actie!

Hoe maak ik gebruik van deze actie?

‘Aanschaf’ gratis maandkaart
Nog geen account bij Olympos?
 • Heb je nooit eerder bij Olympos gesport en nog geen account en SCO-nummer? Zorg dan dat je je eerst kosteloos en vrijblijvend registreert via onze website. Dat kan via: www.olympos.nl/registeren. Je ontvangt dan inloggegevens.
 • Ga daarna naar de actie-pagina en log in om je OlymPas maandkaart gratis ‘aan te schaffen’. Je kunt ook naar de sportdesk komen om je gratis OlymPas daar aan te schaffen.

Ik heb al een account
 • Ga direct naar de actie-pagina en log in met je SCO-nummer en wachtwoord om je gratis OlymPas daar aan te schaffen.

Ga vervolgens naar de sportdesk
 • Kom na aanschaf van je gratis pas naar de sportdesk om je OlymPas te laten printen (er wordt ook een foto gemaakt voor op je pas en je ontvangt een sticker op je pas met de geldigheidsdatum). Heb je nog een OlymPas? Kom dan een sticker met nieuwe geldigheidsdatum ophalen bij de sportdesk vóór je gaat sporten.
 • Neem s.v.p. een recente loonstrook en een geldig legitimatiebewijs mee om bij de sportdesk aan te tonen dat je medewerker van het UMCU bent en recht hebt op deelname aan de actie.
 • Vanaf dat moment kun je een maand lang gratis sporten.
 • Let op: Je dient je pas op Olympos altijd bij je te hebben en op verzoek te kunnen tonen.
 • Als je wil gaan fitnessen maar weinig of nog geen ervaring hebt, schrijf je dan in voor een gratis introductieles fitness. Daarvoor kun je een afspraak maken bij de sportdesk, of via tel (030) 253 4471.
 • Check hieronder ook de voorwaarden voert deelname aan deze actie s.v.p.

Voorwaarden voor deelname
 • Deelname aan deze actie is gratis; je betaalt geen inschrijfgeld en je OlymPas loopt automatisch na een maand af. Wil je na een maand blijven sporten? Uiteraard kun je na afloop van je gratis maandkaart de OlymPas met gebruikelijke UMCU-korting aanschaffen (tarief B;  maandkaart € 26,-, jaarkaart € 260,- ), maar dat is niet verplicht.
 • Aan deze actie kun je alleen deelnemen als je op de datum van de gratis 'aanschaf' van de maandkaart géén geldige OlymPas hebt.
 • Je dient medewerker van het UMCU te zijn en dat bij het laten printen van je OlymPas (of ophalen van je nieuwe sticker met geldigheidsdatum) bij de sportdesk van Olympos te kunnen aantonen. Zie hier welke documenten je moet meenemen naar de sportdesk.
 • Je mag slechts één keer deelnemen aan deze gratis maand-actie in de periode mei-juni.
 • Deze actie loopt van 1 mei t/m 30 juni 2019, d.w.z. dat 30 juni de laatste dag is waarop een gratis OlymPas maandkaart ‘aangeschaft’ kan worden.
 • Aan deze actie kunnen maximaal 500 UMC-medewerkers deelnemen.

Looptijd actie
Deze actie loopt van 1 mei t/m 30 juni 2019. D.w.z. op een van de dagen in deze periode kun je een gratis maandkaart ‘aanschaffen’, mits je aan de voorwaarden voldoet (zie ook hierboven). Op de dag dat je je OlymPas aanschaft, gaat je maand gratis sporten in. Per 1 juli geldt bij aanschaf van de OlymPas weer het reguliere kortingstarief voor UMCU (kortingstarief B).

Wat kan ik doen met de gratis OlymPas?
Je kunt met je GRATIS OlymPas maandkaart:

 

Meer informatie over het sportaanbod en actuele roosters vind je op deze website.

Openingstijden
Olympos heeft ruime openingstijden, waardoor het sporten makkelijker te combineren met werk- en privérooster.

Maandag t/m vrijdag 07.00 - 23.30 uur
Zaterdag & zondag  09.00 - 19.00 uur


Let op: Op sommige feestdagen gelden aangepaste openingstijden en zijn er géén cursus- en groepslessen. Klik hier voor meer informatie.

Samenwerking UMCU - Olympos
Het UMCU heeft een partnerovereenkomst met Olympos. Vanwege deze overeenkomst kun je als UMC Utrecht-medewerker** met korting de OlymPas aanschaffen. De OlymPas geeft je de mogelijkheid om flexibel en vrijwel onbeperkt gebruik te maken van het brede sportaanbod.

** Partners van UMCU-medewerkers, gepensioneerde UMCU-medewerkers, vrijwilligers van het UMCU en hun partners kunnen ook en met dezelfde korting all-in sporten bij Olympos. Aan deze gratis maand sporten-actie kunnen echter alleen UMCU-medewerkers deelnemen.

Meer informatie
Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park - De Uithof
Tel. (030) 253 4471, e-mail: info@olympos.nl, web: www.olympos.nl
Facebook: /sportcentrumolympos Twitter @olymposutrecht

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow