UMC

Kortingsactie OlymPas voor UMC-medewerkers

Véél sport voor weinig geld. Dat is in het kort sporten met de nieuwe OlymPas. Vrijwel onbeperkt en flexibel deelnemen aan ruim 30 verschillende sporten met één pas. En dat voor een ouderwets laag tarief. 

Sportcentrum Olympos is het sportcentrum voor studenten en medewerkers van instellingen op het Utrecht Science Park en ligt schuin tegenover het UMC Utrecht. Vanwege een speciale samenwerking tussen UMC!UIT en Energiek@UMC van het UMC Utrecht en Sportcentrum Olympos sporten UMC-medewerkers en hun partners met ruime korting bij Olympos. 

3 Maanden onbeperkt sporten voor € 30 

Koop je een OlymPas voor 3 maanden vóór 1 april? Dan profiteer je van een extra hoge korting! Je betaalt dan voor een OlymPas voor 3 maanden maar € 30! Oftewel: 3 maanden lang kun je deelnemen aan 30 sporten, voor maar € 30.


De OlymPas: ruim 30 sporten

Met de OlymPas kun je flexibel en vrijwel onbeperkt deelnemen aan ruim 30 verschillende sporten. Zo kun je met de OlymPas: 

*Voor cursussen geldt per cursusperiode een maximum van 2 cursussen. De meeste cursussen duren 8 weken/lessen (squash en klimmen elk 4 weken/lessen). Je OlymPas dient de gehele cursusduur geldig zijn.  


Meer informatie over de sporten en roosters

Check deze website voor het complete aanbod van de OlymPas en alle actuele roosters.


Hoe schaf ik de OlymPas voor 3 maanden met korting aan?

De OlymPas kan op elk moment tijdens de actieperiode (t/m 31 maart) aangeschaft worden bij de sportdesk van Olympos  (check de ruime openingstijden) en is 3 maanden geldig vanaf de datum van aanschaf. Zorg ervoor dat je de volgende documenten meeneemt en kunt tonen bij de sportdesk:

  • UMC-medewerkers: recente loonstrook en personeelspas
  • Partners van UMC-medewerkers: eigen legitimatiebewijs en legitimatiebewijs en loonstrook van UMC-medewerker/partner. 

Je kunt jezelf registreren door op deze website je gegevens in te voeren (daar zijn geen verplichtingen aan verbonden). Dat kan eenvoudig via deze link. De aanschaf van de OlymPas bij de sportdesk kan dan vlotter afgehandeld worden. De OlymPas wordt bij aanschaf direct geprint bij de sportdesk waardoor je meteen kunt gaan sporten en gebruik kunt maken van het aanbod van de OlymPas. Houd er rekening mee dat het na 16.30 uur vaak druk kan zijn bij de sportdesk. 


Voorwaarden

  • Deze speciale introductiekorting geldt alleen voor medewerkers van het UMC Utrecht en hun partners. 
  • Deze speciale introductiekorting geldt alleen als je een OlymPas voor 3 maanden aanschaft in de periode t/m 31 maart 2015. Per 1 april gelden de reguliere kortingstarieven voor UMC-medewerkers en partners: de OlymPas kost dan € 24 voor een maand of € 240 voor een jaar. Kijk hier voor meer informatie.
  • Als je weinig of geen fitnesservaring hebt, adviseren we je een gratis introductieles in de fitness te volgen. Aanmelden voor een introductieles fitness kan bij de sportdesk en telefonisch via tel (030) 253 4471.  
  • Oók als je op dit moment al een OlymPas hebt kun je gebruikmaken van deze speciale kortingsactie! Ga naar de sportdesk en schaf de OlymPas voor 3 maanden aan vóór 1 april. De geldigheid van je huidige OlymPas wordt dan met 3 maanden verlengd.
  •  Er geldt géén opzegtermijn: Je OlymPas loopt na 3 maanden automatisch af. Verlengen kan door opnieuw een OlymPas aan te schaffen bij de desk of via deze website (per 1 april geldt weer het reguliere kortingstarief B voor UMC-medewerkers en partners).
  • Je betaalt géén inschrijfgeld.

Parkeren, kluisjes 

Parkeren op de parkeerplaats bij Olympos is doordeweeks vóór 9.00 en na 16.30 uur en in het weekend gratis. Bij de fitness bevinden zich kluisjes.


Meer weten?

Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park / De Uithof, T (030) 253 4471, info@olympos.nl, www.olympos.nl.

Volg Olympos ook op

Facebook: /sportcentrumolympos
Twitter: @olymposutrecht

 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow