× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

UU

Fit4UU

Fit4UU is het vitaliteitsprogramma van de Universiteit Utrecht. Gedurende het programma werk je aan je eigen vitaliteit. Het programma bestaat deels uit bijeenkomsten en coaching, en deels uit sport & beweging. We staan stil bij thema's als voeding, mentale vitaliteit, de omgang met (dagelijkse) stress en kijken ook naar de praktische toepasbaarheid in het dagelijks leven: van weten, naar doen.

 

Bij Olympos kun je het 'doe'-gedeelte in de praktijk brengen en flexibel en vrijwel onbeperkt deelnemen aan een zeer breed sportaanbod. Er is veel keuze, dus kies wat bij jou en je doelstellingen past en wat je leuk vindt.

 

Je kunt als Fit4UU-deelnemer:

  • deelnemen aan het sportaanbod (groepslessen) exclusief voor Fit4UU.
  • met je OlymPas jaarkaart deelnemen aan het zeer brede aanbod van de OlymPas (niet alleen cursussen en ruim 80 groepslessen, maar ook vrij sporten in de fitness op twee locaties, vrij tennissen en squashen op de banen, (leren) klimmen, en meer!)
  • deelnemen aan de gratis lessen voor medewerkers in de lunchpauze van de zg. 'Beweegbakfiets' van Olympos in het programma 'Actief Utrecht Science Park' (ook als je in de binnenstad werkt). 

 

Lees hieronder meer over alle mogelijkheden; klik op een sport voor meer informatie over de sport of om te reserveren voor de groepsles van je keuze, of om je in te schrijven voor een cursus.

 

Sportaanbod (exclusief voor) Fit4UU

Het aanbod groepslessen hieronder is speciaal/exclusief voor medewerkers die deelnemen aan Fit4UU (klik op de sport voor meer info). Groepslessen kun je flexibel en onbeperkt volgen, je reserveert per 'losse' les. Dat kan vanaf twee dagen voor een les (klik daarvoor hieronder op de les/sport).  

Groepslessen* Fit4UU

 

Rooster 

Wil je een weekoverzicht / rooster van al het sportaanbod voor medewerkers / Fit4UU? Klik dan hier.

 

Sportaanbod OlymPas  (breed aanbod voor zowel medewerkers als studenten)

Als deelnemer van Fit4UU heb je ook een OlymPas jaarkaart. Met deze OlymPas kun je gratis en onbeperkt deelnemen aan het reguliere en zeer brede sportaanbod van Olympos voor studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht en andere (partner)organisaties die een OlymPas hebben. Klik hier voor meer informatie en een overzicht van het OlymPas-aanbod waar je aan kunt deelnemen. Het meeste is gratis, voor slechts een klein gedeelte van het aanbod (bv. voor lessen in 'dure' sporten of lessen in kleine groepen met intensieve begeleiding) wordt naast de OlymPas een extra bijdrage gevraagd. 

 

Sportaanbod OlymPas: lessen voor medewerkers  

Volg je uit het OlymPas-aanbod liever lessen met alleen medewerkers? Dan kun je uit het OlymPas-aanbod de groepslessen of cursussen kiezen die alleen voor medewerkers (dus niet voor studenten) zijn, zoals de onderstaande (klik op de sport voor meer info):

 

 

* Wat is een cursus en wat is een groepsles?

Een cursus is een reeks lessen (1x in de week met een vaste groep, dag en tijd, waarvoor je je tevoren inschrijft (de start van de inschrijving is twee weken voor de start van de cursusperiode). De meeste cursussen duren 10 weken/lessen, sommige 4 of 5. Er zit een opbouw in de lessen.

Groepslessen kun je flexibel en onbeperkt als 'losse' les volgen. Als je zeker wil zijn van een plek kun je vanaf twee dagen voor de les van je keuze online reserveren.

 

Sportaanbod Beweegbakfiets in lunchpauze

Drie keer per week gaat een van onze instructeurs van 12.30 - 13.15 uur met de Beweegbakfiets op pad om de medewerkers van het Utrecht Science Park en de binnenstad te stimuleren om (tussen het werk door even) te bewegen. Deelname aan deze lessen is gratis en vrijblijvend voor alle medewerkers, ook als je niet deelneemt aan Fit4UU of als je geen OlymPas hebt. Je hoeft ook niet te reserveren. Neem dus gerust een collega mee! Lees hier meer.

 

Elke dinsdag 12:30 u

  • Yoga, locatie in de zomerperiode: Botanische Tuinen (verzamelen bij de hoofdingang), bij slecht weer op Olympos. In de periode oktober-april is de les op Oympos (Danszaal 2). Ook regelmatig ook in de Oude Hortus in de binnenstad (zie woensdag). 

Elke woensdag 12:30 u

  • Bootcamp, locatie: bootcampplein Leuvenlaan (tegenover het Educatorium). Ook in de winter is deze les meestal gewoon buiten. 
  • Yoga, locatie: de Oude Hortus in de binnenstad (15 januari, 5 februari, 4 maart, 18 maart, 8 april 2020).

Elke donderdag 12:30 u

  • Tai Chi, locatie: Botanische Tuinen (verzamelen bij de hoofdingang), bij slecht weer op Olympos. 

 

Meer weten over de gratis lessen van de Beweegbakfiets? Klik dan hier

 

Openingstijden

Sportcentrum Olympos heeft ruime openingstijden. Klik hier voor de reguliere openingstijden en een overzicht van de openingstijden tijdens feestdagen.

Meer informatie

Heb je vragen over het aanbod voor medewerkers, of heb je wensen of ideeën, neem dan gerust contact op met Bas Martinot via b.martinot@olympos.nl of via info@actiefusp.nl.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2023
design by flow