UU

Fit4UU

Fit4UU is het vitaliteitsprogramma van de Universiteit Utrecht. Gedurende het programma werk je aan je eigen vitaliteit. Het programma bestaat deels uit bijeenkomsten en coaching, en deels uit sport & beweging. 

We staan stil bij thema's als voeding, mentale vitaliteit, de omgang met (dagelijkse) stress en kijken ook naar de praktische toepasbaarheid in het dagelijks leven: van weten, naar doen. 

 

Olympos is als partner verbonden aan dit project en neemt het sportaanbod voor haar rekening. Klik op een sport hieronder voor meer informatie over de sport of om direct te reserveren voor de les van je keuze.

 

Als deelnemer van Fit4UU krijg je een OlymPas jaarkaart. Met deze OlymPas kun je ook gratis en onbeperkt deelnemen aan het reguliere sportaanbod. Klik hier voor meer informatie.

Sportaanbod Fit4UU

Klik op de sport hieronder voor meer informatie of om direct te reserveren. Reserveren kan vanaf twee dagen van te voren tot en met 2,5 uur voor de start van de groepsles. Wil je je reservering ongedaan maken, dan kan dat online via 'Mijn sportoverzicht'. Als je nog niet ingelogd bent, graag eerst even inloggen.

 

Wil je een weekoverzicht van al het sportaanbod voor Fit4UU? Klik dan hier.

 

UU - Boksen • UU - Personal training / sport- leefstijlcoach
UU - Hardlopen • UU - Pilates
UU - Mindfulness  

 

Regulier medewerkersaanbod (buiten Fit4UU)

Naast het bovenstaande aanbod biedt Olympos ook nog speciale medewerkerslessen aan:

 

Sportaanbod Beweegbakfiets

Drie keer per week gaat een van onze instructeurs van 12.30 - 13.15 uur met de beweegbakfiets op pad om medewerkers van het Utrecht Science Park en de binnenstad aan het bewegen te krijgen. Deelname aan deze lessen is gratis en vrijblijvend. Je hoeft ook niet te reserveren.

 

Dinsdag

  • Yoga, locatie: Botanische Tuinen (verzamelen bij de hoofdingang), bij slecht weer op Olympos

Woensdag

  • Bootcamp, locatie: bootcampplein Leuvenlaan (tegenover het Educatorium).
  • Yoga, locatie: de Oude Hortus (n.t.b.).

Donderdag

  • Tai Chi, locatie: Botanische Tuinen (verzamelen bij de hoofdingang), bij slecht weer op Olympos.
  • Yoga, locatie: de Oude Hortus (n.t.b.).

 

Openingstijden

Sportcentrum Olympos heeft ruime openingstijden. Klik hier voor de reguliere openingstijden en een overzicht van de openingstijden tijdens feestdagen.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow