× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

PT

Personal training / sport- en leefstijlcoach

Loop je tegen bepaalde vragen aan op sportgebied, wil je graag afvallen, of heb je vragen hoe je sport goed zou kunnen inpassen in je werkschema? Maak dan een afspraak met een van onze fitnessinstructeurs.

Gedurende maximaal drie sessies bekijk je samen met een van onze fitnessinstructeurs wat jouw opties zijn. Zij kunnen je o.a. helpen bij de volgende situaties:

  • Ik wil beginnen met sporten maar weer niet waar ik moet beginnen en wil daar graag een keer met iemand over praten.
  • Ik wil beginnen met fitness maar weer niet hoe de apparaten werken en welke oefeningen ik kan doen.
  • Ik heb een specifiek doel (afvallen, krachtopbouw, toewerken naar een evenement) en wil daar graag hulp bij.
  • Buiten hulp bij sporten heb ik wat vragen over een gezonde levensstijl.


Is voor jou een andere situatie van toepassing waar je graag met een van onze instructeurs over wil praten / aan wil werken, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van dit aanbod.

 

Afspraak maken?

Een afspraak maken met een van onze instructeurs (Dirk Wijnalda, Harrie de Jong, Kjeld van Hees of Tim Koolmoes) kan alleen bij de sportdesk. Dit kan door persoonlijk langs te komen of door te bellen met (030) 253 4471. Vermeld hierbij s.v.p. wel dat het om Fit4UU gaat.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow