Medewerkers concept

Medewerkers

Sportcentrum Olympos ligt op het Utrecht Science Park, waar ook de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, het UMCU, het Hubrecht Instituut en andere toponderzoeksinstellingen, innovatieve bedrijven en studentenwooncomplexen zijn gevestigd. Met de OlymPas, de all-in sportkaart van Olympos, kun je flexibel en onbeperkt deelnemen aan het zeer brede sportaanbod van Olympos. Hier vind je een overzicht van het sportaanbod van de OlymPas en de tarieven.

 

Kortingstarief medewerkers  UU, HU, UMC Utrecht, Hubrecht instituut, Westerdijk Institute, HKU en UvH

Vanwege de samenwerking tussen Olympos en ondergenoemde instellingen, kunnen medewerkers van deze instellingen de OlymPas met korting aanschaffen (categorie B: € 270 voor een jaar, € 27 voor een maand);

  • Universiteit Utrecht*
  • Hogeschool Utrecht
  • Universitair Medisch Centrum Utrecht**
  • Hubrecht Instituut/Westerdijk Fungal Biodiversity Institute***
  • Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
  • Universiteit voor Humanistiek


Overeenkomsten op maat (afwijkend):

  • GenDx (zie onder)
  • Genmab (zie onder)

 
* ook alumni van de Universiteit Utrecht die Vriend zijn van het Utrechts Universiteitsfonds sporten met kortingstarief B. 
** ook partners van medewerkers, oud-medewerkers (gepensioneerden), vrijwilligers en partners van vrijwilligers van het UMC Utrecht kunnen gebruikmaken van kortingstarief B.
*** bij aanschaf van een OlymPas voor minder dan zes maanden geldt kortingstarief X (€ 35,55 per maand). Bij aanschaf van een OlymPas voor zes maanden of langer geldt kortingstarief B.

 

Medewerkers van GenDx

GenDx en Olympos hebben een aparte samenwerkingsovereenkomst: medewerkers van GenDx krijgen hun OlymPas jaarkaart vergoed van hun werkgever en kunnen dus een jaar lang gratis all-in sporten! Deze gratis jaarkaart kan alleen bij de sportdesk van Olympos 'aangeschaft' worden (dus niet online). Neem s.v.p. een recente loonstrook en geldig legitimatiebewijs mee naar de desk mee om aan te tonen dat je GenDx-medewerker bent.  

 

Medewerkers van Genmab

Genmab en Olympos hebben een eigen samenwerkingsovereenkomst. Genmab-medewerkers betalen tarief X (= € 355,50) bij aanschaf van een jaarkaart bij Olympos, en kunnen vervolgens € 120 terugkrijgen van Genmab. Lever daarvoor declaratieformulier + bewijs van betaling in bij Genmab. In feite kost een jaarkaart voor medewerkers van Genmab daardoor maar € 235,50 (omgerekend € 19,60 per maand). 

 

Medewerkers van andere organisaties op het USP

Tarief X geldt voor medewerkers van alle andere dan de bovengenoemde instellingen en bedrijven op het Utrecht Science Park. Deze instellingen hebben (nog) geen partnerovereenkomst met Olympos, maar Olympos biedt hen met tarief X 10% korting op het reguliere tarief voor particulieren (d.w.z. 10% korting op tarief C). Zie voor meer informatie ook de website van Actief USP: www.actiefUSP.nl.

 

Inschrijven

Een OlymPas aanschaffen kan bij de sportdesk of online via deze website. Klik voor online aanschaf hier en scroll vervolgens naar de rode tabel onderaan de pagina. 
 
Als je nog geen account hebt bij Olympos dan is het handig je alvast tevoren gratis online te registreren. Zorg vervolgens dat je je OlymPas gaat ophalen bij de sportdesk; er wordt een foto gemaakt voor je op je pas en daarna wordt je OlymPas voor je geprint. Klik hier om te zien welke documenten je mee moet nemen naar de sportdesk om aan te tonen dat je recht hebt op de korting die voor jou van toepassing is.
 
Let op:
Partners van UMC Utrecht-medewerkers kunnen alleen bij de sportdesk een OlymPas aanschaffen. Oud-medewerkers (gepensioneerden), vrijwilligers en partners van vrijwilligers van het UMC Utrecht kunnen een OlymPas aanvragen met een verklaring van UMC!UIT. Deze verklaring is op te vragen via e-mailadres: umcuit@umcutrecht.nl. Klik hier om te zien wat je moet meenemen en tonen bij de sportdesk.

 

Bedrijfsfitness

Medewerkers van de Universiteit Utrecht kunnen –naast de korting die voor hen sowieso al geldt (kortingstarief B)- de aanschaf van de OlymPas nog voordeliger maken door gebruik te maken van de universitaire Regeling Bedrijfsfitness (Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden). Zie ook het intranet van de UU voor meer informatie.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow