Actuele informatie

De lessen van cursusperiode 3 starten in de week van maandag 12 februari. De meeste cursussen duren tien lessen/weken (tenzij anders vermeld).
Inschrijven kan vanaf maandag 29 januari 2024, 07:30 uur bij de sportdesk of online. Later inschrijven/instromen is bij de meeste cursussen mogelijk, mits er nog plaats is uiteraard. Wil je meer informatie over een cursus, of wil je zien of er nog plek is en je nog kunt inschrijven, klik dan hieronder op de cursus van je keuze.

Let op: zit de cursus van je voorkeur al vol? We hanteren geen wachtlijsten. We adviseren je om de komende dagen en de eerste week de website goed in de gaten te houden omdat sporters zich regelmatig weer afmelden; er komen dus vaak weer (wat) plaatsen vrij.    

 

Cursussen periode 3:

 

Ook biedt Olympos cursussen squash aan in samenwerking met US Beat It en cursussen tennis in samenwerking met TC de Uithof aan.
Let op: de inschrijving voor de tenniscursussen is al gesloten en de inschrijving voor de squashcursussen sluit op zondag 28 januari. 

 

Nog geen OlymPas?

Om in te kunnen schrijven voor een cursus heb je een OlymPas nodig (voor de meeste cursussen hoef je dan niet bij te betalen!). De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (betaling via iDEAL) aanschaffen. Je kunt de OlymPas tegelijkertijd online aanschaffen bij je inschrijving voor een cursus. Ga daarvoor naar de webpagina van de cursus van je keuze en schrijf je onderaan de pagina (bij de rode balk) in. Heb je nog geen OlymPas (of geen OlymPas die lang genoeg geldig is), dan krijg je ook automatisch de OlymPas aangeboden, waarbij je kunt kiezen voor een OlymPas jaarkaart (relatief voordelig) of een OlymPas met een duur/geldigheid die minmaal nodig is om de betreffende cursus te kunnen volgen (bijvoorbeeld twee of drie maanden).         

 

Cursusrooster periode 3

Klik hier voor het rooster voor cursusperiode 3.

 

Afmelden

Klik s.v.p. hier om te zien wat je moet doen als je je wil afmelden voor een hele cursus, of voor een losse cursusles. 

Deel op:


Ga naar het overzicht van alle berichten.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow