TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie

Heb je vragen over een sportblessure? Wil je deskundig advies van een fysiotherapeut of wil je een blessure laten behandelen, eventueel in combinatie met trainen onder fysiotherapeutische begeleiding bij Olympos? Dat kan bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie op Olympos. TRIAS is gespecialiseerd in het oplossen en behandelen van sportblessures en klachten aan het bewegingsapparaat.

Gratis consult voor sporters Olympos

Met een geldige OlymPas of sportkaart kun je gratis naar het fysiotherapeutisch sportspreekuur op donderdag van 17.00 – 18.00 uur. Maak een afspraak via de sportdesk van Olympos, tel. (030) 253 4471. Verder kun je op afspraak terecht voor een fysiotherapeutische behandeling, dry-needling, trainen onder fysiotherapeutische begeleiding en Fittergy Sportvasten. Bel voor een afspraak naar de hoofdlocatie van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie: (030) 266 0662.

Behandelingen fysiotherapie

De behandelingen vinden overdag en in de avonduren plaats. Je hebt hiervoor geen verwijzing van de arts nodig. TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De vergoeding van de behandeling vindt plaats op basis van de (aanvullende) ziektekostenverzekering.

In geval van acute klacht of blessure

Wanneer je ‘s avonds of in het weekend last hebt van een acute klacht of blessure, dan kun je bellen met het daarvoor bestemde servicenummer 06 5041 3662.

Meer informatie: 

www.triasfysiotherapie.nl