Verhuur

Op de veelzijdige accommodatie vinden de verschillende activiteiten uit het ruime sportaanbod van Olympos plaats. Daarnaast zijn de verschillende faciliteiten ook te huur en geschikt voor diverse (sport)activiteiten, evenementen en vergaderingen.

Huur sportaccommodatie

Wil je met je afdeling, bedrijf, vereniging of vrienden een sportdag, toernooi, afdelingsuitje of ander soort evenement organiseren? Niet alleen voor een grote sport- of speldag, maar ook voor een ‘los’ partijtje voetbal, tennis, volleybal, of (bijna) elke andere activiteit kun je een veld of zaal huren. Desgewenst kun je tevens een trainer of instructeur inhuren. In de daluren zijn de sporthallen ook te huur voor tentamens. Of geef een sportfeestje voor je jarige kind! 

Huur accommodatie voor vergaderingen, lezingen, workshops en tentamens

Olympos beschikt over verschillende vergaderruimtes die geschikt zijn voor seminars, trainingen, workshops en andere bijeenkomsten. In de daluren zijn de sporthallen ook te huur voor tentamens. Een vergadersessie is uiteraard goed te combineren met iets sportiefs, zoals een uurtje spinning, yoga, boksen of andere sport. Vraag naar de mogelijkheden!

Accommodatie aanvragen

Wil je accommodatie aanvragen? Maak dan hieronder een keus:

 

Uurtarieven accommodatie

Huur accommodatie met een OlymPas

Voor OlymPas-houders zijn bepaalde delen van de accommodatie last minute (d.w.z. vanaf 3 dagen tevoren) gratis te huren. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en de beschikbaarheid van de accommodatie, contact op met de afdeling planning & verhuur, via telefoonnummer (030) 253 1667 (tijdens kantooruren) of e-mail verhuur@olympos.nl.

Zie ook: