Kinderfeestjes 

Binnenkort een jarige? En wil je een leuk en origineel kinderfeestje organiseren? Bij een sportfeestje op Sportcentrum Olympos kunnen kinderen zich lekker uitleven. Gezond en actief, binnen of buiten, en met een ruime keuze aan mogelijkheden: coole hockey-, of voetbaltrucs leren, hippe dansmoves leren bij een dansfeestje, een wedstrijdje knotsbal of basketbal spelen, of klimmen; het kan allemaal! 

 

Sportfeestjes

Wat vindt je kind het leukst? Hij/zij kan kiezen uit:

 

Heb je iets anders in gedachten? In de veelzijdige accommodatie van Sportcentrum Olympos is van alles mogelijk. Maak je wensen kenbaar, we denken graag met je mee! 
 

Begeleiding

De feestjes vinden plaats onder de deskundige begeleiding van onze enthousiaste trainers.

We stemmen de oefeningen af op de leeftijd van de kinderen. Na het sporten vindt een oorkonde-uitreiking plaats.

 

Taart en frietjes

Begin de middag met het eten van zelf meegebrachte taart. Na afloop kunnen de kids in het sportcafé lekker frietjes eten met een snack, limonade en een ijsje.
 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden, tijden en tarieven op kinderfeestjes.olympos.nl. Of neem contact op met Patricia de Bruin, tel. (030) 253 3908 of e-mail p.debruin@olympos.nl.

 

* bij klimfeestjes is het gewenst dat er één ouder/begeleider per 3 kinderen aanwezig is. Tevens is een aanbetaling van € 50 vereist bij het reserveren van een klimfeestje.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow