Verhuur

Sportcentrum Olympos ligt centraal in het land op het Utrecht Science Park (De Uithof), waar ook de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, het Universitair Medisch Centrum Utrecht, het Hubrecht Instituut en andere toponderzoeksinstellingen, innovatieve bedrijven en studentenwooncomplexen zijn gevestigd. 


Op de veelzijdige accommodatie vinden de verschillende activiteiten uit het ruime sportaanbod van Olympos plaats. Daarnaast zijn de verschillende faciliteiten ook te huur en geschikt voor diverse (sport)activiteiten, evenementen en vergaderingen.

Huur sportaccommodatie

Wil je met je afdeling, bedrijf, vereniging of vrienden een sportdag, toernooi, afdelingsuitje of ander soort evenement organiseren? Niet alleen voor een grote sport- of speldag, maar ook voor een ‘los’ partijtje voetbal, tennis, volleybal, of (bijna) elke andere activiteit kun je een veld of zaal huren. Desgewenst kun je tevens een trainer of instructeur inhuren. In de daluren zijn de sporthallen ook te huur voor tentamens. Of geef een sportfeestje voor je jarige zoon of dochter! 

 

Huur accommodatie voor vergaderingen, lezingen, workshops en tentamens

Olympos beschikt over verschillende vergaderruimtes die geschikt zijn voor seminars, trainingen, workshops en andere bijeenkomsten. In de daluren zijn de sporthallen ook te huur voor tentamens. Een vergadersessie is uiteraard goed te combineren met iets sportiefs, zoals een uurtje spinning, yoga, boksen of andere sport, een clinic, een toernooi en een lunch of borrel in het sportcafé. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Accommodatie aanvragen

Wil je accommodatie aanvragen? Maak dan hieronder een keus:

 

Mocht je eerst willen weten of er accommodatie beschikbaar is, bel dan naar de afdeling planning & verhuur, via telefoonnummer (030) 253 1667.

 

Uurtarieven accommodatie (tarieven gelden m.i.v. 1 augustus 2023)

 

Huur accommodatie met een OlymPas

Voor OlymPas-houders zijn bepaalde delen van de accommodatie last minute (d.w.z. vanaf 3 dagen tevoren) gratis te huren, mits de hele  groep die de ruimte wil huren een geldige OlymPas heeft. In totaal mogen er maximaal vier OlymPashouders tegelijkertijd van de gehuurde accommodatie gebruik maken.
Niet-OlymPashouders mogen geen gebruik maken van op deze manier gereserveerde accommodatie. 

Lees hier de voorwaarden

 
Meer informatie

Voor meer informatie over huur op basis van je OlymPas kun je telefonisch contact opnemen met de sportdesk, via telefoonnummer (030) 253 4471.

 

Neem voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en de beschikbaarheid van de accommodatie, contact op met de afdeling planning & verhuur, via telefoonnummer (030) 253 1667 (tijdens kantooruren) of e-mail verhuur@olympos.nl.

 

Zie ook:
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow