Actuele informatie

Gratis Yoga voor medewerkers in de Botanische Tuinen!
Het is goed om even weg te zijn van je scherm en werkplek. Je voelt je daarna gegarandeerd weer fris, fit en helder. Bovendien wordt de gezondheidsschade die optreedt bij langdurig zitten steeds duidelijker, dus regelmatig tussen het werken door even bewegen is belangrijk. Maar het is vooral gewoon leuk! Kom even tot rust tijdens een drukke werkdag en geniet van een yogales in de Botanische Tuinen. Bij mooi weer* wordt er iedere dinsdag om 12.30 uur verzameld bij de hoofdingang van de Botanische Tuinen. 


Meer weten over sport voor medewerkers op het Utrecht Science Park? Check ook de website van Actief USP: www.actiefUSP.nl.

 

Wanneer? Elke dinsdag van 12.30 - 13.15 uur.
Waar? Botanische Tuinen
Kosten? Niets!
Vragen? info@actiefUSP.nl

 

* Wil je zeker weten of een activiteit doorgaat? Stuur dan een mailtje naar info@actiefUSP.nl en we houden je op de hoogte! Of volg de Facebookpagina van de beweegbakfiets.

 

De beweegbakfiets komt ook naar de binnenstad!

Gratis Yoga in de Hortus Botanicus (binnenstad)

Op dinsdag 2 oktober zal er van 12.30 - 13.15 uur óók een gratis (meditatieve) yoga-les plaatsvinden in de oude Hortus Botanicus aan de Lange Nieuwstraat, speciaal voor medewerkers van de Universiteit Utrecht die in de binnenstad werken. 

Adres: Hortus Botanicus, Lange Nieuwstraat 106. Gratis op vertoon van je medewerkerspas. 

We nemen yogamatjes mee (neem er zelf een mee als je er een hebt en zeker wil zijn van een matje, want het kan druk worden..). Het is een meditatieve 'no sweat'-yoga-les, dus douchen na afloop is niet nodig. 

 

Overige gratis activiteiten voor medewerkers

Gratis Bootcamp: elke woensdag 12.30 - 13.15 uur

Cardio én kracht komen aan bod tijdens een gratis bootcamptraining van een gecertificeerde trainer! Verschillende oefeningen wisselen elkaar af, waardoor je een fullbody workout krijgt. Iedere woensdag van 12.30 - 13.15 uur op het outdoor bootcampveldje aan de Leuvenlaan (ter hoogte van het Educatorium).

 

Lunchwandelen

Even lekker naar buiten, bijkletsen met collega's en ondertussen meer plekjes op het Utrecht Science Park ontdekken. Iedere donderdag wordt er om 12.30 uur verzameld op het bootcampveldje aan de Leuvenlaan, waarna er ongeveer een halfuur gewandeld wordt. Deelnemers zijn natuurlijk vrij om onderweg aan- of af te haken!

 

Deel op:
 

De Beweegbakfiets: GRATIS lunch-beweeegactiviteiten in de buitenlucht voor medewerkers van het USP

 

Elke woensdag 12:30 - 13:15 uur: Bootcamp op het outdoor bootcampplein
Olympos biedt elke woensdag tussen de middag een gratis bootcamptraining aan voor medewerkers van organisaties op het Utrecht Science Park. Doe je ook mee? Deelname is onder professionele begeleiding, meedoen is gratis! 

 

Het is goed om even weg te zijn van je scherm en werkplek. Je voelt je daarna gegarandeerd weer fris, fit en helder. Bovendien wordt de gezondheidsschade die optreedt bij langdurig zitten steeds duidelijker, dus regelmatig tussen het werken door even bewegen is belangrijk. Maar het is vooral gewoon leuk! Je kunt de intensiteit onder begeleiding van de trainer afstemmen op je huidige conditie.

 

We starten om 12.30 u op het outdoor Bootcampplein aan de Leuvenlaan, ter hoogte van het Educatorium op Utrecht Science Park - De Uithof.
Zorg dat je tevoren een kleine warming-up doet (door er bv. joggend naartoe te komen). Omkleden en douchen kan gratis bij Olympos.

Meer weten over sport voor medewerkers op het Utrecht Science Park? Check ook de website van Actief USP: www.actiefUSP.nl.
 

Wanneer? Elke woensdag van 12:30 - 13:15 uur.
Waar? Outdoor bootcampplein aan de Leuvenlaan (ter hoogte van het Educatorium)
Kosten? Niets!
Vragen? info@actiefUSP.nl

 

Overige gratis activiteiten

Elke dinsdag 12:30 - 13:15 uur; Yoga in de Botanische Tuinen

Even tot rust komen tijdens een drukke werkdag en genieten van een yogales in de Botanische Tuinen. Bij mooi weer* wordt er iedere dinsdag om 12.30 uur verzameld bij de hoofdingang van de Botanische Tuinen. Wij zorgen voor matjes. Je kunt zelf eventueel een handdoek meenemen. Deze gratis les is geschikt voor alle niveaus. 

 

Ook gratis Yoga voor medewerkers in de binnenstad (in de Hortus Botanicus) !

Vanwege grote belangstellig bieden we ook gratis yoga voor mederwerkers aan in de binnenstad op een bijzonder mooie plek: de oude Hortus Botanicus (Lange Nieuwstraat). Volg de Facebookpagina van de Beweegbakfiets voor meer info over dagen, tijden en updates. 

 

Elke donderdag 12:30 uur: Lunchwandelen

Even lekker naar buiten, bijkletsen met collega's en ondertussen meer plekjes op het Utrecht Science Park ontdekken. Iedere donderdag wordt er om 12.30 uur verzameld op het bootcampveldje aan de Leuvenlaan, waarna er ongeveer een halfuur gewandeld wordt. Deelnemers zijn natuurlijk vrij om onderweg aan- of af te haken!

 

* Wil je zeker weten of een activiteit doorgaat? Stuur dan een mailtje naar info@actiefUSP.nl en we houden je op de hoogte! Of volg de updates op de Facebookpagina van de Beweegbakfiets.

 

 

Actief USP

De activiteiten van de beweegbakfiets zijn onderdeel van Actief USP, het beweegprogramma van Olympos voor medewerkers die werken op het Utrecht Science Park. Mweer weten? Neem een kijkje op de website van Actief USP of neem contact met Actief USP via de mail.

  

OlymPas

Naast deze activiteiten voor medewerkers kun je met de all-in sportkaart van de Olympos  (de ‘OlymPas’) ook voor een laag tarief deelnemen aan het brede sportaanbod voor zowel studenten als medewerkers. Lees hier meer over tarieven en het brede aanbod van de OlymPas.

Deel op:
 

Relax anywhere in Holland met 15% korting bij Stayokay

 

Olympos is een samenwerking aangegaan met Stayokay. Met je geldige OlymPas krijg je maar liefst 15% korting op een verblijf bij een van de 19 Stayokay hostels in Nederland.

 

Wat moet je doen?

Als eerste: zorg ervoor dat je een geldige OlymPas hebt. Ga dan naar stayokay.com en kies uit een van onze 19 Stayokay hostels in Nederland. Gebruik kortingscode OLYMPAS bij het maken van je reservering en krijg 15% korting op je verblijf.

Wanneer je naar je hostel gaat, laat je je OlymPas zien bij het inchecken, en dat is alles!

 

Algemene voorwaarden

  • De korting is geldig voor alle hostels (m.u.v. Amsterdam).
  • De korting is geldig tot 1 december 2018.
  • De korting is geldig op basis van beschikbaarheid.
  • De korting is geldig bij een minimaal verblijf van twee nachten.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.
  • De korting is geldig op nieuwe boekingen gemaakt via stayokay.com.
  • Check deze website voor hoe je de OlymPas kunt kopen.
Deel op:
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow