Actuele informatie

Levert jouw vereniging het beste studententeam op de USP 10 km Team Run?

Vorm een team van 4 tot 6 lopers en doe tijdens de USP Marathon op 18 maart mee met de Team Run. Er is een speciale studentencompetitie waar teams van studentensportverenigingen, studieverenigingen en gezelligheidsverenigingen het tegen elkaar opnemen. Leuk en bovendien goede promo voor je vereniging!

 

Hoe doe je mee?

Vorm een team van 4 tot 6 lopers van je vereniging die op de 10 km een vlotte tijd kunnen neerzetten. Naast je individuele tijd gaan de snelste 4 lopers mee in het grote teamklassement van de studentencompetitie. Alle deelnemers aan de USP 10 km Team Run ontvangen een gratis wedstrijdshirt. Bovendien is er een speciale ontvangst vlakbij de start/finish. Scoor hier na de finish met je team je welverdiende biertjes met korting, samen met de andere deelnemers! Er zijn kleedkamers en er is een bewaakte garderobe. Dus… zorg dat je eigen vereniging goed vertegenwoordigd is en schrijf namens je vereniging een paar topteams in!  Klik hier voor meer info over de studentencompetitie en om je met een team in te schrijven.

 

Let op: de inschrijvingsdeadline voor de Team Run is al op 17 februari!

Zorg dus dat je op tijd begint met het samenstellen van teams, je een teamnaam verzint, teamcaptain benoemt en dat alle afzonderlijke teamleden zich vóór die datum hebben ingeschreven.

 

PS: De 10 km Team Run is ook de ideale voorbereiding voor de Batavierenrace op 21 april.
 

Loop voor KWF

Samen hebben de Utrecht Science Park Marathon en KWF Kankerbestrijding een droom: dat niemand meer sterft aan kanker. Deel jij onze droom? En durf jij met jouw vereniging een fondsenwervende uitdaging aan? Loop dan de 10km Team Run voor KWF en laat je team sponsoren. Je haalt zo geld op voor belangrijk kankeronderzoek van onderzoekers in het UMCU.
Als teamcaptain maak je een teampagina aan via: https://acties.kwf.nl/ikkominactie/5 
Teamleden kunnen zich bij de actiepagina van de teamcaptain aansluiten. Voor vragen over de aanmelding kun je altijd terecht bij acties@kwf.nl.
 

Win een DJ!

Houden jullie wel van een feestje? Het team dat het meeste geld ophaalt voor KWF Kankerbestrijding wint een bezoek van een DJ op een door jullie zelf georganiseerd feestje. Kortom: jullie regelen het feestje, wij de DJ. Het minimale bedrag om je hiervoor te kwalificeren is een bedrag voor KWF van 1500 euro voor een team van zes personen.
 

Goed voorbereid aan de start?

Loop dan mee met de USP hardlooptrainingen van Olympos en zet met je team een strakke tijd neer. Vanaf maandag 29 januari kun je je inschrijven; je kunt dan vanaf de week van 12 februari instromen. Er zijn trainingen voor verschillende niveaus:voor beginners, 5-10 km, halve en hele marathon. Deelname is gratis met OlymPas
Klik hier voor meer informatie over de trainingen en om in te schrijven.

Deel op:
 

Relax anywhere in Holland met 15% korting bij Stayokay

 

Olympos is een samenwerking aangegaan met Stayokay. Met je geldige OlymPas krijg je maar liefst 15% korting op een verblijf bij een van de 19 Stayokay hostels in Nederland.

 

Wat moet je doen?

Als eerste: zorg ervoor dat je een geldige OlymPas hebt. Ga dan naar stayokay.com en kies uit een van onze 19 Stayokay hostels in Nederland. Gebruik kortingscode OLYMPAS bij het maken van je reservering en krijg 15% korting op je verblijf.

Wanneer je naar je hostel gaat, laat je je OlymPas zien bij het inchecken, en dat is alles!

 

Algemene voorwaarden

  • De korting is geldig voor alle hostels (m.u.v. Amsterdam).
  • De korting is geldig tot 1 december 2018.
  • De korting is geldig op basis van beschikbaarheid.
  • De korting is geldig bij een minimaal verblijf van twee nachten.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.
  • De korting is geldig op nieuwe boekingen gemaakt via stayokay.com.
  • Check deze website voor hoe je de OlymPas kunt kopen.
Deel op:
 

De inschrijving voor de cursussen van periode 3 start maandag 29 januari.

(Let op: de inschrijving voor de cursussen Pole Fitness® start dinsdag 30 januari)

 

De lessen van cursusperiode 3 starten in de week van maandag 12 februari. De meeste cursussen duren tien lessen/weken. Later inschrijven/instromen is bij de meeste cursussen mogelijk, mits er nog plaats is uiteraard. Wil je meer informatie over een cursus, of wil je zien of er nog plek is en je nog kunt inschrijven, klik dan hieronder op de cursus van je keuze.    

 

Cursussen periode 3:

 

De cursus squash organiseren we in samenwerking met US Beat It. Klik op de sport voor meer informatie over inschrijven.

 

Om in te kunnen schrijven voor een cursus heb je een OlymPas nodig. De OlymPas kun je bij de sportdesk of online (betaling via iDEAL) aanschaffen. 

 

Let op: Met de OlymPas heb je toegang tot vrijwel het gehele sportaanbod van Olympos! Naast deelnemen aan cursussen kun je ook onbeperkt fitnessen, deelnemen aan meer dan 80 groepslessen per week, vrij tennissen, squashen en klimmen, en nog meer! Klik hier voor meer info en het volledige sportaanbod van de OlymPas.   

 

Cursusrooster periode 3

Klik hier voor het rooster voor cursusperiode 3.

Afmelden

Klik s.v.p. hier om te zien wat je moet doen als je je wil afmelden voor een hele cursus, of voor een losse cursusles. 

 

Deel op:
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow