Actuele informatie

Afgelopen donderdag vond een van de belangrijkste studentensportevenementen van het jaar plaats: het Team Utrecht Sneakergala 2019.

 

Tijdens dit Sneakergala, dat georganiseerd wordt de Sportraad Utrecht, worden de studentensportprijzen van het jaar uitgereikt. Na een periode van nomineren en stemmen was het nu tijd om in maar liefst 12 categorieën de winnaars bekend te maken. Alle winnaars krijgen een mooie glazen award en een goodie bag met daarin o.a. een Team Utrecht shirt met de gewonnen categorie op de rug.

 

Prijswinnaars Sneakergala 2019

Barman/barvrouw Sterren Kolsteeg (V.V. Van Slag)
Sponsor Café Rex (De Uithof, STUdance, Odysseus, Domrenner, SBU)
Vrijwilliger Koen van den Helder (V.V. Van Slag)
Evenement Koningsdagderby U.S.R.S. - U.R.C.
Sportman Bart Vlasblom (USV Protos)
Sportvrouw Morgan Martell (USIJV The Buccaneers)
Maatschappelijke actie Schaatsen met vluchtelingen (USSV Softijs)
Trainer Victor Trouw (USV Protos en Olympos)
Knapste man David Bos (U.S.R.S.)
Knapste vrouw Sandra Daams (STUdance)
Team USV Protos heren 1
Vereniging V.V. Van Slag

 

Gouden Voorzet
Aansluitend vond ook nog de uitreiking van de Gouden Voorzet plaats. Voor de Gouden Voorzet kunnen SSV’s plannen indien die de leefbaarheid en het communitygevoel van het Utrechts Science Park vergroot. Na vijf goede plannen gelezen te hebben en vijf geweldige pitches te hebben gezien, had de jury het moeilijk, maar kwam toch tot het unanieme besluit dat de prijs (€2.000) verdeeld werd over twee SSV’s: USVV Odysseus ’91 en SB Helios. Gefeliciteerd met jullie prijs en we zien graag jullie plannen én ludieke actie uitgevoerd worden.

Deel op:
 

Wil je in de zomer lekker blijven sporten? Olympos heeft aangepaste, maar nog steeds ruime openingstijden in de zomer. 

 

In de zomerperiode (van 1 juli tot en met 8 september) geldt een iets ander programma t.o.v. het reguliere OlymPas-aanbod. Zo zijn er bijvoorbeeld minder cursussen dan normaal (een aantal cursussen wordt wel als groepsles aangeboden) en er zijn geen voetbalcompetities in de zomer. 

 

Hieronder vind je het zomeraanbod op een rij. Met de OlymPas kun je in de zomer o.a.: 

Meer informatie over het actuele sportaanbod en roosters vind je op deze website. Klik hier om de OlymPas jaarkaart online aan te schaffen of te verlengen. Een kaart voor één of meer maanden kan alleen bij de sportdresk aangeschaft worden.
Deel op:
 

Update: gelukkig hebben we een bedrijf gevonden dat de schade aan de tennisbanen snel heeft kunnen herstellen. Vanaf 12.00 uur op vrijdag 21 juni zijn de banen weer allemaal bespeelbaar.

--------------------------------------------------

 

Door de grote regenval van afgelopen dag en nacht zijn de tennisbanen onder water komen te staan. Helaas heeft dit er toe geleid dat op sommige plaatsen de mat is losgekomen van de ondergrond. Nu het water weg is, is gebleken dat er plooien in de mat ontstaan zijn.

We zijn op dit moment in afwachting van bedrijven die dit voor ons kunnen herstellen. Hierdoor zijn tot nader order baan 1 t/m 5 en baan 9 gesloten.

 

Voor vanavond (donderdag 20 juni) betekent dit helaas dat tussen 16.30 en 20.30 uur uitsluitend baan 8 beschikbaar zal zijn om 'vrij te tennissen'. Op baan 6 en 7 vinden dan namelijk tennislessen plaats.  

 

Zodra de gesloten banen weer beschikbaar zijn, zullen we dit vermelden op de website en onze Facebookpagina.

 

Onze excuses voor het ongemak.

Deel op:
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow