Actuele informatie

Wil je in de zomer lekker blijven sporten? Olympos heeft aangepaste, maar nog steeds ruime openingstijden in de zomer. 

 

In de zomerperiode (van 1 juli tot en met 8 september) geldt een iets ander programma t.o.v. het reguliere OlymPas-aanbod. Zo zijn er bijvoorbeeld geen cursussen (een aantal cursussen wordt wel als groepsles aangeboden) en er zijn geen voetbalcompetities in de zomer. 

 

Hieronder vind je het zomeraanbod op een rij. Met de OlymPas kun je in de zomer o.a.: 


Meer informatie over het actuele sportaanbod en roosters vind je op deze website. Klik hier om de OlymPas aan te schaffen of te verlengen. 
Deel op:
 

Update: gelukkig hebben we een bedrijf gevonden dat de schade aan de tennisbanen snel heeft kunnen herstellen. Vanaf 12.00 uur op vrijdag 21 juni zijn de banen weer allemaal bespeelbaar.

--------------------------------------------------

 

Door de grote regenval van afgelopen dag en nacht zijn de tennisbanen onder water komen te staan. Helaas heeft dit er toe geleid dat op sommige plaatsen de mat is losgekomen van de ondergrond. Nu het water weg is, is gebleken dat er plooien in de mat ontstaan zijn.

We zijn op dit moment in afwachting van bedrijven die dit voor ons kunnen herstellen. Hierdoor zijn tot nader order baan 1 t/m 5 en baan 9 gesloten.

 

Voor vanavond (donderdag 20 juni) betekent dit helaas dat tussen 16.30 en 20.30 uur uitsluitend baan 8 beschikbaar zal zijn om 'vrij te tennissen'. Op baan 6 en 7 vinden dan namelijk tennislessen plaats.  

 

Zodra de gesloten banen weer beschikbaar zijn, zullen we dit vermelden op de website en onze Facebookpagina.

 

Onze excuses voor het ongemak.

Deel op:
 

Krachttraining voor beginners

Vanaf de week van maandag 1 juli beginnen er weer nieuwe vijfweekse cursussen krachttraining voor beginners (gemengd of alleen voor vrouwen). Ze worden gegeven in onze fitness- en krachtsportlocatie Kratistos, gelegen direct onder P+R De Uithof naast Olympos. 

 

Inschrijven

Om in te kunnen schrijven heb je een OlymPas nodig. Omdat deze cursus in kleine groepen met intensieve begeleiding wordt aangeboden, moet er daarnaast nog een klein bedrag worden bijbetaald (€ 5 voor tariefcategorie A en € 10 voor tariefcategorie B, C en X). Inschrijven kan vanaf 17 juni via deze pagina.

 

Cross Challenge

De tienweekse cursus Cross challenge is een super gevarieerde crossfitnesstraining voor iedereen! Wil jij je algehele conditie en kracht verbeteren dan is dit de training voor jou. Je gaat aan de slag in een kleine groep waarbij de aandacht voor techniek en verantwoord trainen zeer groot is.

 

Vanaf de week van maandag 1 juli starten weer nieuwe cursussen Cross challenge in onze fitness- en krachtsportlocatie Kratistos, gelegen direct onder P+R De Uithof naast Olympos. 

 

Inschrijven

Om in te kunnen schrijven heb je een OlymPas nodig. Omdat deze cursus in kleine groepen met intensieve begeleiding wordt aangeboden, moet er daarnaast nog een klein bedrag worden bijbetaald (€ 10 voor tariefcategorie A en € 20 voor tariefcategorie B, C en X). Inschrijven kan vanaf 17 juni via deze pagina.

 

Deel op:
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow