Actuele informatie

Beste sportieveling,

 

Als je ziek bent, moet je alles op alles zetten om beter te worden. Een pil erin gooien en vervolgens wachten tot het over is zal helaas niet genoeg werken. Je moet je bed uit, bewegen, aansterken. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is dat van belang! 

 

Als WKZ’Cie (onderdeel van de Sportraad Utrecht) hopen wij geld op te halen zodat wij leuke spullen kunnen aanschaffen waarmee we de kinderen stimuleren om uit hun bed te komen en te bewegen. Wij zouden het geweldig vinden als wij een airhockeytafel en basketbalhoeden van dit geld kunnen kopen.  

 

Op 29 april zal onze inzameling ’s middags plaatsvinden en is er een boel muziek en gezelligheid in en om het sportcafé. Verdien dus tijdens het bier drinken je karmapunten en steun de kinderen in het WKZ. Neem je spaarpot met kleingeld mee om deel te nemen aan onze minigames of win bitterballen of een pitcher in onze loterij! 

 

Wij hopen jullie natuurlijk allemaal te zien in het sportcafé tijdens onze actie. Kun je er helaas niet bij zijn, maar wil je wel een bijdrage leveren aan de inzameling, dan kan dat! Via onderstaande link kun je zoveel als je wilt/over hebt overmaken naar onze actie. 

 

Tot 29 april!

 

Liefs,
De WKZ commissie

 

De link naar de WKZ-actie: https://www.actievoorwkz.nl/actie/wkz-cie-comissie-van-de-sportraad-utrecht. 

Deel op:
 

Beste OlymPashouder, 

 

Over niet al te lange tijd wordt het Nederlands Studenten Kampioenschap Tennis gehouden bij Sportcentrum Olympos. Een lang weekend vol activiteiten en tennis in alle speelsterktes op de tennisbanen van Olympos. 
We verwachten veel inschrijvingen uit alle windstreken en zullen daarom mogelijk op bepaalde momenten alle banen nodig hebben voor het spelen van kampioenschapswedstrijden. 
Vanuit TC de Uithof zal dit het tweede en tevens laatste evenement van dit seizoen zijn, waarvoor we een beroep doen op alle tennisbanen. In andere jaren hadden we een intern kampioenschap maar dat hebben we voor dit seizoen opgeofferd voor het Nederlands Studenten Kampioenschap.
Uiteraard willen we hierbij weer rekening houden met vrijspeelmomenten voor OlymPashouders. Hieronder zal het een en ander verduidelijkt worden. 

 

Het toernooi vindt plaats van 16 t/m 20 mei. Op woensdag en donderdag houdt dit in dat er overdag tot 17.00 uur meerdere banen beschikbaar zijn om vrij te tennissen. Het gaat voornamelijk om de vrijdag, zaterdag en zondag waar wij een beroep willen doen op uw begrip. Door tussen 12.00 en 21.00 uur op vrijdag 18 mei, 9.00 en 21.00 uur op zaterdag 19 mei en tussen 11.00 en 15.00 uur op zondag 20 mei gebruik te maken van 9 banen, is het voor ons mogelijk zo veel mogelijk studenten aan het NSK te laten meedoen. 

 

In overleg met Olympos creëren we tijdens het toernooi echter wel een mogelijkheid om op deze dagen een balletje te slaan. Mocht u hiervan gebruik willen maken, wilt u zich dan voor 23.59 uur op dinsdag 1 mei inschrijven op een tijdslot? Bijvoorbeeld een tijdslot op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur. Wij zullen dit tijdslot dan voor u inroosteren. Bij deze regeling geldt wel dat wie zich het eerst inschrijft, het eerste recht krijgt op het desbetreffende tijdslot.

 

Mocht u gebruik willen maken van de regeling dan kunt u mailen naar nsk@tcdeuithof.nl. Vermeld hierbij de datum, het tijdslot (max. 1 uur), uw naam en telefoonnummer. De wedstrijdleiding zal de slots vervolgens indelen en meenemen in de toernooiplanning.

 

Wij hopen op jullie begrip en nodigen iedere student natuurlijk van harte uit om deel te nemen aan het NSK Tennis 2018 en anders om als toeschouwer van de prachtige wedstrijden te komen genieten.

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag. 

 

Met sportieve groet, 

De NSK Commissie 2018
TC de Uithof

Deel op:
 

Ter voorbereiding op een deelname aan de wielertoertochten Classico Giro Utrecht (zondag 27 mei 2018) of Tour d'Utrecht (zondag 1 juli 2018) biedt de organisatie van deze twee wielerevenementen een gratis trainingsblok aan van zeven weken voor beginnende racefietsers.

Het doel is dat je in staat bent de route die je wilt fietsen veilig en gezond af te leggen.

 

Opzet van de cursus
Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je wekelijks trainen. Je leert in deze training onder andere:

  • In- en uitklikken van je pedalen
  • Eten tijdens het fietsen
  • Remmen, kijken en sturen
  • Veilig fietsen in een groep
  • Klimmen en dalen
  • Lijn houden
  • Bochtentechniek
  • Conditie/duurvermogen opbouwen om wat langere afstanden te fietsen

 

Waar
Verzamelen voor de hoofdingang van Olympos.

 

Wanneer
Elke woensdag in de periode 11 april t/m 23 mei 2018 van 17.30 – 19.30 uur.

 

Voor wie

Voor studenten en medewerkers van instellingen en organisaties op Utrecht Science Park - De Uithof. Je dient in het bezit te zijn van een racefiets. Helm is verplicht! 

 

Aanmelden
Stuur een mail naar info@classicogiroutrecht.nl als je mee wilt doen met de trainingen.

Deel op:
 
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2018
design by flow