× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Downloads

Downloads

 

SSV-Wegwijzer

In de SSV-wegwijzer staat veel bruikbare informatie speciaal voor studentensportverenigingen (SSV’s) zoals subsidieregelingen, proeflessen, sportkaarten, kasten, sleutels, overnachtingen etc. 

 

Gebruiksregels en omgangsvormen

Elke gebruiker van de accommodatie of deelnemer aan het sportprogramma van Sportcentrum Olympos wordt geacht zich aan de gebruiksregels en de omgangsvormen te houden. Klik hier om ze te downloaden.

 

Controle sportkaart

Gebruikers van Sportcentrum Olympos moeten te allen tijden door middel van de OlymPas of sportkaart kunnen aantonen dat ze gerechtigd zijn gebruik te maken van de accommodatie en/of deel te nemen aan het sportaanbod (cursussen, vrij sporten, groepslessen en studentensportverenigingen). Medewerkers van Sportcentrum Olympos controleren hier regelmatig op. Meer informatie over controle van de lidmaatschapskaarten kun je hier downloaden. 

 

Privacyverklaring

Klik hier om de privacyverklaring van Sportcentrum Olympos te downloaden.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow