Vacatures

Vacatures

Sportdocenten 

Olympos zoekt flexibele, jonge en enthousiaste sportdocenten voor de invalpoule en voor vaste lessen. Wij zoeken met name docenten voor squash, Les Mills en andere groepslessen, bij voorkeur met een gerelateerde sportopleiding of de bereidheid en motivatie om een opleiding te volgen. Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk eind maart een e-mail met korte motivatie en je cv naar Manon Beurskens-Snijders.


Innovatieve Dynamics NAV-programmeur (0,6 - 0,8 fte)

Heb jij een passie voor ICT en sport? Dan is dit je kans!

We willen een grote stap maken in de automatisering van onze dienstverlening en daarom zoeken we een sportieve MS Dynamics NAV-programmeur die ons helpt om samen met onze leverancier deze slag te maken.

Bekijk hier de vacature bij Helder Recruitment.


Bijbaan: promotiemedewerker Beweegbakfiets

Sinds kort rijdt de Beweegbakfiets rond op het Utrecht Science Park. De bakfiets is een initiatief van Olympos en wordt gebruikt als promotiemiddel voor ‘Actief USP’, het platform voor alles rondom bedrijfssport. Ben je student en zoek je een leuke bijbaan? Heb je affiniteit met sporten en bewegen, ben je spontaan en vind je het leuk om veel buiten te zijn? Ben je flexibel inzetbaar en minstens vier uur per week beschikbaar? Stuur dan een mail naar Bas Martinot via b.martinot@olympos.nl en wie weet rijd jij straks rond op de Beweegbakfiets.

Check hier de complete vacaturetekst.


Open sollicitaties 

Open sollicitaties en/of sollicitaties van sportdocenten zijn altijd welkom. Stuur hiervoor een e-mail naar info@olympos.nl.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2017
design by flow