Vacatures

Vacatures

Functioneel beheerder (0,7 - 1,0 fte)

Voor 26-38 uur in de week zoeken wij een Functioneel Beheerder met ervaring met invoeren en beheren van ERP systemen.

In deze kleine organisatie kun je grote impact maken voor collega’s, sporters, en andere klanten. Door de (door)ontwikkeling en uitrol van bestaande en nieuwe applicaties zorg je ervoor dat sporters op laagdrempelige en gebruiksvriendelijke wijze sportactiviteiten en faciliteiten online kunnen reserveren en lidmaatschaps- en andere producten kunnen aanschaffen. Ook draag je bij aan een optimale bezetting van de accommodatie en faciliteer en ondersteun je een soepel verloop van de door ICT ondersteunde bedrijfsprocessen. 

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

 

Interne opleiding docent Powerpump

Lijkt het je leuk om de groepsles Powerpump te kunnen geven? En wil je misschien wel voor Olympos les gaan geven? Voor vast of als inval-docent?

Schrijf je dan in voor de interne opleiding PowerPump!  Voor OlymPashouders is deze opleiding kosteloos!

 

Na een zeer geslaagde eerste interne editie gegeven door Master trainer Emma, hebben we deze opnieuw opleiding ingepland.  De lesmiddagen zijn op zaterdag 16, 23 en 30 maart en zaterdag 6 april van 12:45 tot 16.45 uur. Ervaring in de lessen powerpump is handig, ervaring in voor groepen staan gaan we je leren! Wil je je aanmelden of meer weten? Stuur een mailtje naar m.beurskens@olympos.nl. Stuur s.v.p. een korte motivatie mee.

PS Mocht je mensen kennen in je netwerk die geen OlymPas hebben maar wel interesse in deze opleiding, vraag hen dan een mailtje te sturen (zie mailadres hierboven) om de voorwaarden te bespreken.


Studenten gezocht

Wil je los wat bijverdienen?

Tentamentafels en -stoelen klaarzetten en opruimen

Olympos zoekt voor het klaarzetten en opruimen van tentamentafeltjes en -stoelen studenten die af en toe tegen betaling op Olympos willen meehelpen (een uur per keer, eventueel 1,5 uur).

 

Ideaal als je niet veel tijd hebt, maar wél een extra zakcentje kunt gebruiken! En ook handig te combineren met sporten op Olympos, als je er toch al bent!

 

Meld je aan voor de studentenpoule (zie onderaan), en je ontvangt binnenkort een planning met data en timeslots waar je op kunt intekenen, en waarin je kunt aangeven wanneer en hoe vaak je zou kunnen/willen werken. De timeslots zijn steeds een uur (soms 1,5) ergens binnen de volgende momenten:

  • zondagen: een uur tussen 17:00 - 20:00 (opbouwen)
  • doordeweek: een uur tussen 16:00 - 19:00 uur (opruimen)
  • doordeweek: een uur tussen 23:00 - 1:00 uur (opbouwen)

 

De tentamenperiodes zijn steeds in periodes van ca 2 weken waarbinnen de werk-timeslots van een uur dan bijna dagelijks gepland worden. Bv in week 40 & 41 en in week 44 & 45.

 

Ja, ik wil wel regelmatig een uurtje werken en wat bijverdienen
Stuur dan een mailtje naar Olaf via verhuur@olympos.nl en meld je aan voor de studentenpoule. Daarna ontvang je een overzicht van timeslots waarop je kunt intekenen op de momenten die jou uitkomen (als die nog beschikbaar zijn).

 

Sportdocenten

Olympos zoekt ervaren sportdocenten voor onze groepslessen, met name voor KickBag en spinning. We hebben plek voor zowel vaste als invaldocenten. 

 

Ben je enthousiast, geef je graag en goed les en wil je werken op een superleuke plek? En heb je een relevante sportopleiding? Stuur dan een mailtje met korte motivatie naar Manon, via m.beurskens@olympos.nl

 

Olympos is ook nog op zoek naar docenten voor calisthenics en klimmen. Heb je een relevante sportleiding en ben je enthousiast? Stuur dan een e-mail inclusief motivatie naar Harrie, via h.dejong@olympos.nl

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow