Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

USFV Jungle-Speed

Neem lichtgewicht kunststof materiaal, een sporthal met boarding, eenvoudige regels, een bank vol wisselspelers en je hebt floorball: de snelste teamsport ter wereld. Floorball, ook wel bekend als unihockey, is een leuke, snelle en uitdagende sport en kan omschreven worden als een kruising tussen ijshockey en zaalhockey.

Training, competitie en andere activiteiten

Bij USFV Jungle-Speed kun je twee keer per week trainen bij Olympos en is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan twee nationale competitievormen; grootveld en kleinveld. Verder wordt het sporten afgewisseld met veel gezellige activiteiten. Zo blijven we vaak na de training hangen in Sportcafé Olympos, hebben we elke maand een borrel in de binnenstad, organiseren de activiteiten –en evenementencommissie leuke uitstapjes en doen we een paar keer per jaar mee aan gezellige toernooien van andere floorballverenigingen door het hele land! 


Interesse? 
Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Stuur een mailtje naar bestuur@jungle-speed.nl. Elke maandag van 19.00 - 20.30 uur in sporthal 2 en donderdag van 17.30 - 19.00 uur (dames) en van 19.00 - 20.30 (heren) in sporthal 1 zijn we te vinden bij Olympos.

  

Contributie (exclusief OlymPas)

Algemeen lidmaatschap  € 10,00 per jaar 
1x per week trainen € 25,00 per jaar
2x per week trainen € 40,00 per jaar
Grootveld competitie ongeveer € 90,00 per jaar
Kleinveld competitie € 30,00 per half jaar

 

Meer informatie

Mail: bestuur@jungle-speed.nl

Website: www.jungle-speed.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie heel jaar 2021/22 € 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow