Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.
  • kra

UTKA Ultimate

UTKA Ultimate is een mixed studenten ultimate frisbee vereniging. Ultimate frisbee is een van de snelst groeiende sporten in Nederland en is een fantastische manier om zowel te sporten als om leuke mensen uit binnen- en buitenland te ontmoeten!
UTKA traint wekelijks op maandagavond en woensdagavond, strijdt mee in de Nederlandse competitie en doet mee aan verschillende (internationale) toernooien. Naast de sportieve activiteiten organiseert UTKA geregeld feestjes, BBQ’s en borrels.
Voor geïnteresseerden zonder ultimate frisbee ervaring organiseren we beginnerstrainingen in September en Maart. Als je een ervaren ultimate speler bent en je interesse hebt om bij UTKA te komen, neem dan contact met ons op (Contactgegevens staan onderaan deze pagina).

 

 

Trainingen en wedstrijden
Het wedstrijdseizoen is verdeeld in drie periodes. De eerste periode loopt van augustus t/m oktober, de tweede van november t/m februari en de derde van maart t/m juli. 
In de tweede periode traint UTKA binnen bij het Galgenwaard stadion of in een hal van Olympos. De overige maanden traint UTKA buiten op het combiveld op Olympos.

 

Contributie (exclusief OlymPas)

  • € 45,00 per jaar
  • OlymPas met SSV-registratie voor UTKA Ultimate

 

Meer informatie 

Secretaris: Jan Mouwes
E-mail: utkaultimate@gmail.com

Instagram: @utka_ultimate
Website: https://www.utka-ultimate.nl

 

Lid worden?

Als je lid wil worden van een SSV, dan dien je:

  • Contributie te betalen aan de SSV van je keuze. Die contributie verschilt per vereniging.
  • Te beschikken over een voldoende lang geldige OlymPas of verenigingskaart. Val je in tariefcategorie A, dan is een OlymPas verplicht; val je in tariefcategorie B of C, dan kun je kiezen tussen de OlymPas en de verenigingskaart.
  • Je gratis bij Olympos te registreren als lid van de SSV.

 

De stappen 2 en 3 kun je online regelen. Ben je al lid van de vereniging, dan kan dat direct via de rode tabel hieronder. Ben je nog geen lid, klik dan eerst hier voor meer informatie en welke stappen je verder dient te doorlopen.

Sportcentrum Galgenwaard Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Galgenwaard

Herculesplein 341
3584 AA Utrecht

 

T. (030) 286 1904

Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Duur Tarief A B C en X  
  
Registratie tot en met 31 juli 2024 € 0,- € 0,- n.v.t Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2024
design by flow