Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Hardlooptrainingen USP 

Deze cursus wordt gedurende de zomer (1 juli t/m 8 september) aangeboden als groepsles. Klik hier om te reserveren.

 

Hardlooptrainingen op verschillende niveaus

Wil je beginnen met hardlopen? Of heb je al loopervaring en wil je je grenzen verleggen en afstand uitbouwen? Olympos biedt het hele jaar door hardlooptrainingen aan voor diverse niveaus en afstanden in periodes van 10 weken /lessen. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park. 

 

Er zijn 4 soorten trainingen waar je uit kunt kiezen, afgestemd op je niveau/doel-afstand:

Benieuwd naar de ervaringen van twee deelnemers aan de looptrainingen? Klik dan hier.

 

Cursusperiodes

Deze tienweekse cursus wordt aangeboden in periode 1 t/m 4. Klik hier voor de data. Elke 10 weken is er dus een nieuw inschrijf / instroomoment.

 

Inschrijven voor de looptrainingen

Inschrijven voor een van de hardlooptrainingen kan via de rode tabel onderaan deze pagina (betaling via iDeal) of bij de sportdesk. Deelname is gratis met OlymPas. Je OlymPas moet tijdens de gehele trainingsperiode geldig zijn.

 

Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de training hieronder online aanschaffen (je kunt dan kiezen voor een OlymPas voor een jaar (is relatief voordelig) of voor een pas alleen voor de maanden waarin je deelneemt aan de hardlooptrainingen). Klik hier voor de tarieven van de OlymPas.

 

Wat kan ik nog meer met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je deelnemen aan het zeer brede sportaanbod van Olympos. Check hier het volledige sportaanbod van de OlymPas

Voor hardlopers is het bijvoorbeeld verstandig om hun looptrainingen te ondersteunen en verbeteren met trainen in de fitness (ook gratis met OlymPas).

 

Praktische informatie

Voor elke training verzamelen we in de hal. Omkleden en douchen kan bij Olympos. Bij de fitness zijn kluisjes aanwezig. In het sportcafé kun je terecht voor drankjes en/of maaltijden. Kik hier voor de routebeschrijving.

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
  
di
18:00 - 19:30
Periode 1
Alle niveaus
José van Dam
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
wo
17:30 - 19:00
Periode 1
5 en 10km
José van Dam
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
do
17:15 - 18:45
Periode 1
Beginners
Rafael Bouts
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
  
do
17:15 - 18:45
Periode 1
(Halve) marathon
Dirk Wijnalda
€ 0,- € 0,- € 0,- Voeg toe  
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow