Details

Je keuze wordt nu toegevoegd aan de winkelwagen.

Hardlooptrainingen USP 

Deze cursus wordt gedurende de zomer (1 juli t/m 8 september) aangeboden als groepsles. Klik hier om te reserveren.

 

Op 12 mei 2019 is de Utrecht  Marathon - powered by Utrecht Science Park, met start en finish op ons eigen USP. Loop ook mee met een van de individuele afstanden (kwart, halve of hele marathon) of vorm een team en schrijf je in voor de Student Run, Hospital Run of Business Run! Lees hier meer.

 

Looptrainingen op verschillende niveaus

Wil je beginnen met hardlopen? Of heb je al loopervaring en wil je je grenzen verleggen en afstand uitbouwen? Of wil je deelnemen aan wedstrijden (zoals een afstand op de Utrecht Marathon op 12 mei 2019!) en scherpere tijden lopen? Olympos biedt het hele jaar door hardlooptrainingen aan voor diverse niveaus en afstanden in periodes van 10 weken /lessen. Eén keer in de week trainen onder begeleiding van een professionele trainer zorgt ervoor dat je verantwoord en snel vooruit gaat, je techniek verbetert en je grenzen verlegt. De trainer geeft je wekelijks feedback. Lopen in een groep is bovendien heel motiverend én gezellig. Je loopt in de mooie omgeving van het Utrecht Science Park. 

 

Er zijn 4 soorten trainingen waar je uit kunt kiezen, afgestemd op je niveau/doel-afstand:

Benieuwd naar de ervaringen van twee deelnemers aan de looptrainingen? Klik dan hier.

 

Feestdagen periode 4

  • Cursus op donderdag:in verband met Hemelvaartsdag gaat de les op donderdag 30 mei niet door.

 

Periode

De trainingen worden aangeboden in periode 1 t/m 4 en duren per periode 10 weken/lessen. Elke 10 weken is er dus een nieuw inschrijf/instroommoment. Je kunt de periodes los van elkaar volgen. Inschrijven kan vanaf 2 weken voor de start van een periode/ de trainingen.

 

Periode 3: start inschrijving ma 28 januari (trainingen starten in de week van 11 februari) 

Periode 4: start inschrijving ma 8 april (trainingen starten in de week van 22 april).

 

 

Inschrijven voor de looptrainingen

Inschrijven voor een van de looptrainingen kan via de rode tabel onderaan deze pagina (betaling via iDeal) of bij de sportdesk. Mocht je nog geen OlymPas hebben, dan kun je die tegelijkertijd bij de inschrijving voor de training online aanschaffen (je kunt kiezen voor een OlymPas voor een jaar (relatief voordelig) of voor alleen/minimaal voor de periode waarin je deelneemt aan de looptrainingen). 

 

Kosten

Voor de looptrainingen heb je een geldige OlymPas nodig; deze moet tijdens de gehele trainingsperiode geldig zijn (de meeste studenten en medewerkers krijgen korting op de OlymPas, omdat hun instelling een samenwerkingsovereenkomst met Olympos heeft). De OlymPas is er voor een jaar of een (of meer) maand(en). Je OlymPas (waarmee je kunt deelnemen aan het volledige aanbod van Olympos, dus niet alleen de hardlooptrainingen!) gaat in op de datum van aanschaf. Er geldt géén inschrijfgeld en géén opzegtermijn.

 

Een OlymPas kost:

  • voor studenten van partnerinstellingen (UU, HU, HKU, UvH): € 16,50 per maand of € 135 per jaar (tarief A). 
  • voor medewerkers van de partnerinstellingen van Olympos (dat zijn de UU, HU, UMCU, Hubrecht institute/Westerdijk Institute, HKU, UvH):  € 26 per maand of € 260 per jaar (tarief B). 
  • medewerkers van andere organisaties op het Utrecht Science Park die hierboven niet staan vermeld, geeft Olympos 10% korting op het derden-tarief bij aanschaf van de OlymPas. Voor hen geldt tarief X.
  • voor anderen dan bovengenoemd (derden) geldt tarief C

 

Wat kan ik nog meer met de OlymPas?

Met de OlymPas kun je deelnemen aan het zeer brede sportaanbod van Olympos. Check hier het volledige sportaanbod van de OlymPas

Voor hardlopers is het bijvoorbeeld verstandig om hun looptrainingen te ondersteunen en verbeteren met trainen in de fitness (ook gratis met OlymPas).

 

Praktische informatie

Voor elke training verzamelen we in de hal. Omkleden en douchen kan bij Olympos. Bij de fitness zijn kluisjes aanwezig. In het sportcafé kun je terecht voor drankjes en/of maaltijden. Kik hier voor de routebeschrijving.

 

Sportcentrum Olympos
Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3

3584 CT Utrecht

 

T. (030) 253 4471

E. info@olympos.nl

 

Dag Tijd Periode Niveau Docent Tarief A B C en X  
Geen aanbod
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2019
design by flow