× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  
× Currently available sports programmes: In line with the government measures and in order to combat the spread of the Coronavirus, Olympos offers a limited sports programmes. Go to this page to check which sports programmes are currently available.
× Currently available sports programmes: In line with the government measures and in order to combat the spread of the Coronavirus, Olympos offers an adjusted (oudoor) sports programme. Go to this page to check which sports programmes are currently available.

Inschrijven en afmelden

Inschrijven en afmelden cursus

Regels met betrekking tot het inschrijven voor cursussen

Via deze website mag je per cursusperiode inschrijven voor maximaal 2 cursussen. Hierbij maakt het niet uit of het cursussen betreft van dezelfde sport of van verschillende sporten.

Afmelden voor een (hele) cursus

Heb je je inschreven voor een cursus, maar kun je toch niet deelnemen? Stuur dan a.j.b. een berichtje met de melding dat je je wil afmelden voor de cursus naar afmeldingen@olympos.nl. Vermeld daarbij a.j.b. de cursusnaam en dag/tijd. We kunnen de vrijgekomen cursusplaats dan aanbieden aan een andere sporter. Let op: kom je zonder afmelding niet opdagen, dan word je direct uitgeschreven.

Afmelden voor een losse cursusles

Als je deelneemt aan de cursus en een (losse) les niet kunt komen, meld je dan a.j.b. af door een berichtje te sturen naar afmeldingen@olympos.nl. Vermeld daarbij ook graag de cursusnaam en datum en  tijd. Helaas zijn we genoodzaakt om cursisten die zonder afmelding niet naar de cursus komen direct uit te schrijven van de cursus. We hopen zo te voorkomen dat cursussen vol lijken, terwijl er in feite nog plekken beschikbaar zijn.

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow